Avatar
7 February 2018 - Beverley Rose plaatste:

Dag van de Ervaringsdeskundige 2018

Een dag om te verbinden, te delen en om ervaringen te vieren!

Vrijdag 6 april 2018: De derde editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige is het vervolg op een jaarlijks evenement speciaal voor ervaringsdeskundige. Een dag waarop ervaringsdeskundigen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren.

Doormiddel van leerzame en inspirerende workshops, herstelverhalen en ontmoetingen willen wij weer een bijzondere en mooie dag samenstellen.
Het thema van de dag is 'Samen Doen'.
De workshops gaan wij in 3 categorieën verdelen:

 

  • 1] Samenwerken (voorbeelden, tips en trucs over ervaringsdeskundige die met diverse vakgebieden samenwerken zoals gemeentes, psychologen en andere collega professionals)
  • 2] Expertise bevordering (workshops waar de deelnemers hun vaardigheden/kennis kunnen vergroten waaronder ook herstelverhalen vallen)
  • 3] Ontwikkeling ervaringsdeskundigheid (voorlichtingen over de professionalisering van ervaringsdeskundigheid)

Je kunt aan de dag deelnemen tegen betaling van € 1,00. Daarnaast vragen we -naar vermogen- een bijdrage te leveren in de vorm van een filmpje dat we op de dag zullen vertonen.

http://www.dvded.nl/2018/

 

 

 

6 April 2018  -   6 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.