Avatar
8 februari 2018 - Elice Sijbrandij plaatste:

eMEN seminar: e-mental health in opleidingen; nu en in de toekomst

Het 2e Nederlandse eMEN seminar vindt plaats op 10 april 2018 in het Provinciehuis, paviljoen Welgelegen in Haarlem met als thema: e-mental health in opleidingen; nu en in de toekomst. Discussieer mee over de ontwikkeling van e-mental health curriculum en training en hoe dit te integreren in het bestaande zorgonderwijs. Deelname is gratis.

Datum: dinsdag 10 april 2018.
Tijd: 9.30 tot 16.30.
Locatie: Paviljoen Welgelegen, Dreef 3, Haarlem.

Meld u hier aan.

Integratie e-mental health

Wat betekent het gebruik van e-mental health voor de kennis en vaardigheden van de GGZ professional van nu en van de toekomst? Zorgprofessionals krijgen in hun werk steeds vaker met e-health te maken. Vaak is er een kloof tussen de dagelijkse praktijk en wat ze geleerd hebben tijdens hun opleiding. (Na)scholing op het gebied van e-mental health vormt dan ook een belangrijk aandachtspunt voor succesvolle adaptatie van e-mental health in organisaties. Want een veelbelovend product genereert alleen het gewenste effect wanneer de juiste kennis en vaardigheden aanwezig zijn om e-mental health te integreren in de reguliere behandeling.

Tijdens het seminar wordt vorm gegeven aan de integratie van e-mental health in curricula en het nascholingsaanbod. Onder andere met expert keynote sprekers, interactieve workshops en innovatieve zorg- en onderwijspitches.

Meld u direct aan voor het eMEN seminar.

10 april 2018  -  10 april 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.