Avatar
14 februari 2018 - A. Luesken plaatste:

GZ-psycholoog/ psychotherapeut / klinisch psycholoog

De Bascule ontwikkelt zich als academisch centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie in een sterk veranderende omgeving. Op diverse locaties in Amsterdam en omstreken bieden wij specialistische zorg en dragen wij bij aan wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Ons motto is “Samen, beter’’, daarom werken we samen met ouders, school en andere deskundigen die betrokken zijn bij het kind. Voor een tweetal dag-/deeltijdbehandelingen - teams Zijspan en Santa Rosa - zijn we per direct op zoek naar een:

GZ-psycholoog/ psychotherapeut / klinisch psycholoog

De Inhoud van de functie
Het uitvoeren van intake en indicatiestelling; psychodiagnostiek/ procesdiagnostiek;

Het bieden van begeleiding en behandeling (waaronder verschillende vormen van psychotherapie) van kinderen en hun gezinnen;

Het leidinggeven van het poliklinisch behandelproces in een multidisciplinair team;

Het geven van onderwijs en supervisie aan stagiaires en psychologen (i.o. tot GZ-psycholoog);

Wat vragen wij?

Een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog/psychotherapeut/klinisch psycholoog;

Kennis van en ervaring met (cognitieve en gedrags)therapeutische technieken en systemische interventies;

Kennis van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied en gericht op het bijhouden ervan door middel van bijscholing;

Affiniteit met (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling;

Expertise op het gebied van emotionele stoornissen en gedragstoornissen bij kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar (team Zijspan);
Expertise op het gebied van emotionele stoornissen zoals depressie en sociale angst bij jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar (Santa Rosa) is een pre;

Outreachend kunnen werken op locaties waar het kind opgroeit.

Wat breng je mee?

Enthousiasme en motivatie om te pionieren en bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen. Je beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om in een veranderende werkomgeving onder druk te presteren. Op professioneel en persoonlijk vlak blijf je in ontwikkeling en op de hoogte van recente ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je hebt interesse in het ontwikkelen en aansturen van behandelbeleid. Je bent in staat om de afdeling naar buiten toe te vertegenwoordigen. Je draagt bij aan een aanspreekcultuur, beschikt over interculturele sensitiviteit en creëert samen met je collega’s een positief werkklimaat.

Wat bieden wij?

De functie GZ-psycholoog wordt gehonoreerd conform de CAO GGZ, FWG 65, min. € 3.215,00 en max.

€ 5.046,00 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie psychotherapeut/klinisch psycholoog: FWG 70, min. € 3.902,00 en max. € 6.090,00 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring.
Voor elk team betreft de aanstelling 16 uur per week; de aanstelling is te combineren tot 24-36 uur per week in een ander team. Het betreft een aanstelling van een jaar en bij gebleken geschiktheid zal een verlenging worden aangeboden. De werklocatie voor Santa Rosa is Meibergdreef; voor Zijspan is de werklocatie Duivendrecht.

Meer weten?
Als je vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Thelma Visser-Andrée (teamleider) via tel: 020-8901519 t.b.v. de teams Zijspan en Santa Rosa.

Solliciteren  
Stuur je sollicitatie vóór 22 februari 2018 o.v.v. het vacaturenummer 18/01/017 naar de Bascule,  per e-mail naar: sollicitatie@debascule.com.

Interne en externe werving vindt tegelijkertijd plaats. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Wij vragen een VOG en een referentenonderzoek.

 

14 februari 2018  -  20 februari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.