Avatar
14 februari 2018 - Aysun Andersen plaatste:

GZ-psycholoog Nijmegen Angststoornissen 2018/102

Vakgebied: gz psycholoog
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Nijmegen
Aantal uren per week: 32
Vacaturenummer: 2018/102

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen. Wetenschappelijk onderzoek maakt –in welke vorm dan ook- een substantieel onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden.
 

Waar ga je werken?

De polikliniek van Overwaal bestaat uit drie werkgroepen met betrokken en ambitieuze vrouwen en mannen. Wij voeren ambulante behandelingen uit: als tweedelijns GGZ voor de regio en derdelijns voor cliënten uit het hele land. De werkgroepen ontwikkelen continu nieuwe behandelingen op het gebied van angst-, dwangstoornissen en PTSS. Op dit moment werken wij bijvoorbeeld veel met de door onszelf ontwikkelde intensieve traumahandeling ITB en de kortdurende intensieve behandeling voor dwang-, paniek of sociale angststoornis FOCUS.
 
Overwaal, Expertisecentrum Angst, Dwang en PTSS maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep en bestaat uit een polikliniek, deeltijdbehandeling en een dagkliniek. Ons TOPGGz-keurmerk staat garant voor expertisebehandeling van ernstige, complexe of zeldzame angststoornissen. Wij combineren dat met wetenschappelijk onderzoek en innovatie, en delen onze kennis met andere professionals in het werkveld. Cliënten waarderen ons in de CQi met een 8,2.

Wat vragen we van jou?

Behandelen, onderzoeken en innoveren vragen om ambitie. Een succesvol afgeronde opleiding tot en ervaring in het werken als GZ- psycholoog met bijbehorende registraties en aantoonbare affiniteit met wetenschappelijk onderzoek zijn dan ook vereist. Je bent tegelijkertijd zakelijk en invoelend, proactief en constructief kritisch als dat nodig is en je zet je, net zoals je collega’s, onophoudelijk in voor onze cliënten en ‘de zaak’. Het verwachtingspatroon en de werkdruk zijn best hoog, en dat betekent dat je goed tegen hectiek en dynamiek moet kunnen.
 

Wij bieden

We vragen nogal wat. Daar zetten we tegenover dat je zult werken op een plek waar state-of-the-art therapie, innovatie en wetenschap hand in hand gaan en waarin je continu wordt gevoed met verdiepingsslagen in je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we:

  • een dienstverband voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk;
  • Functiegroep 65 (€3215,00 – €5046,00);
  • werkdagen in onderling overleg, waarbij de vrijdag zeer gewenst is;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Harm Bos, zorgmanager, (06) 29 52 03 81

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
11 maart 2018

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=175

14 februari 2018  -  11 maart 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.