Avatar
14 februari 2018 - HR&D Novadic-Kentron plaatste:

18.021 Leerling HBO-verpleegkundige

WORD JIJ ONZE NIEUWE LEERLING HBO-VERPLEEGKUNDIGE?

(code 18.021, 32 uur per week)

Wil jij cliënten Nieuwe Kansen bieden en hen helpen bij hun herstel? Wil jij toonaangevend zijn in jouw vakgebied, maar vind je het tegelijk ook cruciaal dat jouw cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden? NK is op zoek naar meerdere leerling verpleegkundigen die aan de slag kunnen bij verschillende afdelingen in meerdere regio’s in Brabant.

Doorbreek jij het taboe?

Rondom verslaving leven veel taboes, vooroordelen en stigma’s. Zelfs bij veel professionals. Verslaafden zouden ongemotiveerd zijn en herstel onbereikbaar. Maar niets is minder waar! Veel verslaafden hebben nooit een echte kans gehad en hebben veel problemen op allerlei gebieden die hun herstel in de weg staan. Kun jij de sleutel tot hun herstel vinden, en jouw cliënten helpen hun eigen talenten en krachten te ontdekken?

Waarom werken bij NK?

Als leerling verpleegkundige werken bij NK heeft veel pluspunten. Wij bieden jou:

 • Een leer-werkplek die boeiend en uitdagend is: cliënten hebben niet alleen een verslaving, maar vaak ook psychische, sociale en somatische problemen.
 • Een leer-werk situatie die geduld en tact vraagt, maar ook veel bevrediging oplevert: je werkt met een chronische en complexe doelgroep die al veel (negatieve) ervaringen heeft in de zorg. Maar met jouw hulp kunnen zij weer vertrouwen in de zorg krijgen en belangrijke stappen zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.
 • Werken in Vitale Teams die zelf bepalen hoe zij hun werk het beste kunnen vormgeven, om zo de beste prestaties te behalen en de meest tevreden cliënten en medewerkers te krijgen.

Wat ga je bij NK doen?

 • HBO Verpleegkunde opleiding aan Fontys Hogeschool.
 • De functie wordt gewaardeerd met (ingedeeld in) een leerlingensalaris eventueel aangevuld tot het Wettelijk Minimum (Jeugd-) Loon of je wordt ingedeeld in een schaal op basis van relevante werkervaring/vooropleiding.
 • Leer-werkplek: Breda, Eindhoven, Vught en Sint-Oedenrode.

Wat vragen we van jou?

 • Een gemotiveerde leerling verpleegkundige die bewust voor verslavingszorg kiest
 • Je hebt een MBO Verpleegkunde diploma (niveau 4), óf:
 • Je hebt 2 jaar HBO Verpleegkunde voltijd positief afgerond, óf:
 • Je hebt een diploma HBO Social Studies (SPH/MWD/Pedagogiek).
 • Je bent sociaal vaardig en geïnteresseerd in het verhaal achter de cliënt.
 • Je staat sterk in je schoenen en schrikt niet terug voor conflicten en crisissituaties.
 • Natuurlijk ben jij praktisch en sta je met beide benen stevig op de grond: jij hebt een scherp oog voor wat er om je heen gebeurt en waar de problemen liggen, je hakt knopen door en kunt plannen en organiseren.
 • Je voert regelmatig gesprekken met de praktijkopleider en de werkbegeleiders ter evaluatie van de voortgang van de praktijkopleiding. Daarnaast houd je een logboek over de leermomenten op de afdeling bij.

NK Rookvrij

NK wil positieve gezondheid en vitaliteit bij cliënten en medewerkers stimuleren. Als verslavingszorginstelling willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om deze reden is Novadic-Kentron vanaf 1 juli 2017 rookvrij voor medewerkers. Onze medewerkers roken niet op NK-locaties, inclusief buitenruimtes, parkeerterreinen, enzovoorts. Rokende medewerkers die willen stoppen, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Meer informatie?

Wil je meer weten, bel dan met Jeffrey Klaassen, praktijkopleider MBO-HBO, werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag, via telefoonnummer 073-6849500.

Solliciteren?

Stuur vóór 7 maart aanstaande een brief en recent CV naar p-o@novadic-kentron.nl

De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

14 februari 2018  -   6 maart 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.