Avatar
21 February 2018 - Leids Congres Bureau plaatste:

Studiedag LVB en Leefstijl

Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben meer ondersteuning nodig om gezond te leven. Zij hebben niet alleen meer hulp nodig bij het aanleren van een gezonde leefstijl, maar kunnen ook minder verleidingen weerstaan, zoals alcohol en drugs. Tijdens deze studiedag hoort u hoe u mensen met een LVB op een laagdrempelige manier motiveert om gezond te leven en hoe zij weerbaarder worden tegen zulke verleidingen. 

Accreditatie: aangevraagd voor vaktherapeuten (SRVB) en orthopedagogen / psychologen (NIP/NVO).

 

U ontmoet:

Begeleiders, diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, gedragsdeskundigen, psychologen, artsen en andere professionals werkzaam in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Overige geïnteresseerden (bijvoorbeeld mensen werkzaam in speciaal onderwijs) zijn uiteraard ook van harte welkom.


Kosten*

De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 340,00 p.p.

Kortingen*

Indien u zich vóór 2 april inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de

kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 315,00 p.p.


Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde

factuuradres betaalt uw collega vóór 2 april € 290,00, daarna is dat € 315,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/LVB_Leefstijl/inschrijven

23 May 2018  -  23 May 2018
  • Avatar
    1 March 2018 - w veen zei:

    Zeer goed idee. Alleen hoeft men niet LVB te zijn om ondersteuning nodig te hebben. Alle mensen zouden deze nodig hebben. Helaas is het omgekeerde waar en worden we van alle kanten bestookt met verleidingen. Economische noodzaak heet dit. Het is tegenwoordig zo erg en er is zo weinig weerstand tegen dat het verstandig zou zijn dit thema eens mee te nemen. Anders wordt het ook voor de niet LVB getroffenen dweilen met de kraan open!

    Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.