Avatar
5 March 2018 - Olfert Koning plaatste:

Communicatie Netwerk Dag – 22 maart 2018

Op 22 maart is er een middag voor communicatieadviseurs van leden van GGZ Nederland. Met volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Daarnaast zijn er twee onderwerpen waar plenair over gesproken wordt.

GGZ Nederland – Fresh Forward/ Next Level
De samenleving verandert. En daarmee ook de ggz. Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen aan het adres van de ggz, veranderen wij als vereniging van en voor de ggz mee. We erkennen dat het anders kan en ook moet. Wij noemen dat Next Level GGZ en nemen je graag mee in wat hoe we de verandering vorm geven.

Rita Kamphuis, hoofd Communicatie van de Dimence Groep deelt de ervaringen die haar organisatie heeft opgedaan met een vergelijkbaar traject: wat betekent Fresh Forward voor de Dimence Groep en wat levert het op?

Crisiscommunicatie en daarna
De communicatie rond incidenten is een belangrijk onderdeel van het werk van woordvoerders in de ggz. Altrecht deelt de ervaringen bij de communicatie rond de zaak Anne Faber. Hierin komen vele aspecten voorbij: hoe ga je om met stakeholders, zoals de gemeente en de buurt, onrust bij medewerkers en patiënten, discussies in de media en de weerslag hiervan op de sector. Aan de hand van dilemma’s wordt discussie gevoerd over wat je kunt doen als woordvoerder of communicatieadviseur bij een ggz-organisatie.

Aansluitend aan de Communicatie Netwerk Dag is op dezelfde locatie de Voorjaarsbijeenkomst van GGZ Nederland.

Praktische informatie:
Wanneer: 22 maart 2018
Locatie: Hoeve Groot Zandbrink, Leusden
Tijd: 12.00 – 15.30u. (inloop met lunch)
Voor wie: communicatiemedewerkers, -adviseurs en -managers van leden van GGZ Nederland
Aanmelden: per mail bij Corrie van der Ende: cvdende@ggznederland.nl

Bij voldoende animo zorgen we voor een bus tussen station Amersfoort en Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. Deze bus pendelt in voor aanvang en na afloop van de Voorjaarsbijeenkomst ook heen en weer. Wil je gebruik maken van een bus, geef dat dan even door bij je aanmelding via Corrie van der Ende (cvdende@ggznederland.nl)

22 March 2018  -  22 March 2018
Communicatie Netwerk Dag – 22 maart 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.