Avatar
6 March 2018 - Leids Congres Bureau plaatste:

4e landelijke studiedag Drugs

4e Landelijke studiedag Drugs

7 juni 2018

 
Komt u in uw werk in aanraking met risicogedrag van drugsgebruikers? Op 7 juni delen deskundige en enthousiaste sprekers hun kennis met u. Na afloop bent u helemaal up-to-date over de ontwikkelingen en trends van nieuwe stoffen en opiaten. Bovendien maken we op het gebied van lachgas, ketamine en de behandeling van GHB verslaving nog een verdiepingsslag.

 

U ontmoet:

Professionals werkzaam in de GGZ, verslavingszorg, justitiële inrichtingen, GGD en de SEH. Tevens is deze studiedag bedoeld voor preventiewerkers, beleidsmakers en medewerkers bij de politie, EHBO en grote evenementen en festivals.


Datum en locatie

Dinsdag 30 januari 2018 in Aristo Utrecht.

 

Kosten*

De kosten voor de studiedag bedragen € 340,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting: vóór 15 april ontvangt u € 25,00 korting en bedragen de kosten € 315,00 p.p.

Collegakorting: € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 april € 290,00, daarna € 315,00.

 

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor verslavingsartsen (VVGN), verpleegkundig specialisten (VSR),  verpleegkundigen en verzorgenden (Kwaliteitsregister V&V).

Zie onze website voor meer informatie. Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Link

http://www.leidscongresbureau.nl/congres/Drugs

7 June 2018  -   7 June 2018
4e landelijke studiedag Drugs
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.