Avatar
22 March 2018 - Danielle Beverloo - Viersprong Academy plaatste:

Symposium Psychodynamische Psychotherapie

Meld je nu aan!
5 oktober 2018 - BCN Capelle aan den IJssel
http://bit.ly/2wILqoX

Accreditatie:
NVvP: 5 pnt
NVP: 5 pnt
FGzPt: 6 pnt
NIP: 6,5 pnt
Register Vaktherapie: 5 punten

Met dit symposium willen we het begrip therapieresistentie ter discussie stellen. Sprekers uit diverse psychodynamische behandelmethodieken nemen u mee in hun denken hierover.

Hoe herkennen we weerstand? En hoe gaan we als therapeuten om met “weerstand” tegen de verandering, tegen de therapie of tegen ons als therapeuten? We zijn overtuigd dat het psychoanalytisch referentiekader een rijk gedachtegoed biedt voor ons psychotherapeutisch handelen. Op deze dag willen we u als professional inspireren en meenemen in de (her)waardering van het psychodynamisch gedachtegoed, in haar eigenheid en hoe deze waardevol is voor de behandeling van mensen met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Er wordt een variatie geboden aan lezingen die uw gedachtegoed zullen prikkelen. Maar ook workshops die u laten zien hoe dit toe te passen is voor u, binnen uw eigen instelling. Bijvoorbeeld aan de hand van specifieke psychodynamische behandelmethodes.

Met de bijdragen van diverse behandelaren van de Viersprong, aangevuld met specialisten van binnen en buiten de Viersprong, brengen wij zo een inhoudelijke maar ook heel praktische dag.

Aangevuld met de mogelijkheid accreditatie te verwerven is dit een dag die u niet mag missen. We hopen u in ieder geval met dit symposium een “pièce de résistance” te bieden. Na afloop van deze dag verwachten we u nieuwe ideeën te hebben aangereikt over het herkennen van weerstand en het effectief daarmee omgaan.

5 October 2018  -   5 October 2018
Symposium Psychodynamische Psychotherapie
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.