Avatar
30 March 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Drie Jeugdzorgwerkers C

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Wij zoeken

Drie Jeugdzorgwerkers C Dagbehandeling  (M / V)

voor 16, 24 en 32 uur per week.

Vacaturenummer 2018-45

IKC

Binnen het Integraal Kind Centrum (IKC) is onderwijs gecombineerd met behandeling. De jeugdzorgwerker werkt nauw samen met de leerkracht op de groep met als doel samen met kind en ouders te onderzoeken welke mogelijkheden een kind heeft en deze verder vergroten/uitbreiden. Diagnostiek, logopedie, fysiotherapie en speltherapie behoren tot de mogelijkheden. Ouders kunnen– als ze dat willen – thuis ondersteuning krijgen. Het uitgangspunt is maximale aansluiting bij de mogelijkheden van kinderen én ouders en het uiteindelijke doel is doorstroming naar een soort onderwijs dat het beste bij het kind past. Werken binnen het IKC is werken op een dynamische plek, een plek volop in ontwikkeling!

De belangrijkste taken:

Individuele en groepsgerichte behandeling van kind en ouders op basis van een behandelplan dat in samenwerking is opgesteld met de leerkracht. Samenwerking en afstemming met een ieder betrokken bij het behandelplan. Doelgerichte observaties, schriftelijke rapportages, mentorschap en overleg zijn hierbij nodig. Er wordt methodisch gewerkt op basis van gedragstherapeutische interventies.

Wij vragen:

Een afgeronde opleiding op HBO-niveau gericht op orthopedagogiek en ontwikkelings-psycho(patho)logie. (Bv SPH of HBO Pedagogiek) Ervaring in het beroepsmatig omgaan met kinderen en hun ouders. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig functioneren. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. In deze onderwijszorggroep zijn geduld, inlevings- en relativeringsvermogen belangrijke kwaliteiten naast een sterk analyserend vermogen, flexibiliteit en improvisatievermogen. Daarnaast kun je werken met Word.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke formatieplaats  tot en met 31 december 2018, voor de locaties IKC Schalkwijk en IKC Focus te Haarlem. Er zijn drie vacatures voor 16, 24 en 32 uur. Geef in je sollicitatie aan naar welk aantal werkuren je voorkeur uitgaat (16,24 of 32 uur) Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 8 (min. € 2.265,62 en max. € 3.364,43 bruto per maand op fulltime basis). Verder bieden wij een zeer boeiende baan, een zelfstandige werkplek, deskundige collega’s en goede begeleiding.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacatures, kun je contact opnemen met Annet Stroosnijder, (leidinggevende), tel.  0882434534.

Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature tot 16-04-2018 via  deze link: https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2040557/

Deze vacature wordt in- en extern gelijktijdig uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

30 March 2018  -  16 April 2018
Drie Jeugdzorgwerkers C
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.