Avatar
30 March 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Management Assistent voor 24 uur per week

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste duizendpoot in de functie van

Management Assistent

voor 24 uur per week.

Belangrijkste taken

De werkzaamheden zijn gericht op het ondersteunen van een aantal managers. Taken bestaan onder andere uit het organiseren van bijeenkomsten, het notuleren van vergaderingen, agenda en mailbeheer, afhandelen van correspondentie en andere voorbereidende werkzaamheden.

Wie ben jij

Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding en een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je beheerst het Officepakket (Word, Excel en PowerPoint) uitstekend. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid spreekt voor zich. Je werkt klantgericht, proactief en zelfstandig en beschikt over een flexibele instelling. Je bent werkzaam op de locatie Santpoort-Noord en bent bereid af en toe naar de regiolocaties te reizen. Bezit van een eigen auto is een pre. Je werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. Gezien de aard van het takenpakket zijn wij op zoek naar een ervaren kracht.  

Ons aanbod

Wij bieden een tijdelijke aanstelling van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg waarin uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geregeld. De functie is ingeschaald in schaal 6 (minimaal € 2.013,64 en maximaal € 2.862,81 bruto per maand op fulltime- of wel 36 uur per week).

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met het bestuurssecretariaat op tel: 088- 2434025.  Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature tot 18 april 2018 via https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2039551/

De vacature staat intern en extern tegelijk uit, interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

30 March 2018  -  18 April 2018
Management Assistent voor 24 uur per week
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.