Avatar
5 April 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Teamsecretaresse voor 32 uur per week locatie Haarlem

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Voor de locatie Haarlem zoeken wij een ervaren Teamsecretaresse voor 32 uur per week (waarvan in ieder geval de vrijdag)

De functie

De werkzaamheden zijn gericht op het bijhouden/verwerken van alle administratieve processen binnen de polikliniek, het fact en het ambulante multifocale team. Je bent onderdeel van een team van secretaresses waarin nauw wordt samengewerkt. Je notuleert MDO-besprekingen en/of teambesprekingen. Verder maak je diverse roosters en overzichten en je vervult geregeld een baliefunctie waarin je cliënten ontvangt en de telefoon aanneemt. Daarnaast zijn de werkzaamheden gericht op het ondersteunen van de teamleider en het team, bestaande uit hulpverleners uit verschillende disciplines.

Wij vragen

Je hebt een relevante MBO opleiding (Secretarieel) en een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorg. Je beheerst het Office pakket (Word, Excel en Powerpoint) uitstekend. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid spreekt voor zich. Een klantgerichte, flexibele instelling en een accurate, systematische manier van werken zijn vanzelfsprekend voor jou. Gezien de aard van het takenpakket zijn wij op zoek naar een ervaren kracht met een proactieve houding en een grote mate van zelfstandigheid, die goed kan samenwerken. Je tekent voor het zorgvuldig omgaan met privacygevoelige gegevens. Kenter kent veel verschillende locaties en je bent bereid om te reizen en werken op andere locaties dan alleen Haarlemmermeer.  

Ons aanbod

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van een halfjaar, met kans op verlenging. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg waarin uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geregeld. Het betreft hier schaal 6 (minimaal € 2.013,64 en maximaal € 2.862,81 bruto per maand op fulltime-basis of wel 36 uur per week). Wij bieden een boeiende baan, deskundige collega’s en goede begeleiding.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sonja Pfaltzgraff, teamleider, tel: 088-2434479 . Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat middels deze link https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2038923/

 

Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

5 April 2018  -  23 April 2018
Teamsecretaresse voor 32 uur per week locatie Haarlem
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.