Avatar
10 April 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ-psycholoog Indigo Nijmegen 2018/133

Ben jij een zelfstandige GZ-psycholoog die het in zich heeft binnen ons team samen te werken, contacten te leggen met samenwerkingspartners, een netwerk te beheren en bovendien effectief klachten weet te behandelen met behoud van zelfregie van cliënt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aantal uren per week
32,00

Standplaats
Nijmegen

Soort dienstverband
Bepaalde tijd met intentieverklaring

Waar ga je werken?

Basis GGz Indigo Nijmegen is een multidisciplinair team dat als doel heeft vraaggericht uiteenlopende klachten te behandelen in een bij voorkeur kortdurend behandeltraject. Wij bieden uiteenlopende behandelingen in de vier productgroepen van de BGGZ en werken daarbij samen, vanuit onze hoofdlocatie en vanuit de wijk, met diverse huisartsenpraktijken en andere hulpaanbieders. Ons team bestaat uit GZ psychologen, basispsychologen, SPV-en en een psychiater op consultbasis. Wij bieden opleidingsplekken voor de GZ psycholoog en Verpleegkundig Specialist.  Indigo is een jonge organisatie in de GGZ, ontstaan vanuit de visie om het gat tussen de huisarts en specialistische zorg op te vangen. Cliënten sneller kunnen helpen, zonder wachttijden. Minder zware trajecten bij matige tot licht-ernstige problematiek. Zo dicht mogelijk bij de leefomgeving van de cliënt. Mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Kom je werken bij Indigo als hulpverlener dan word je opgeleid in de Indigo werkwijze. Ook bieden wij geregeld nieuwe (e-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.

Wat ga je doen?

  • Je werkt in het team van Indigo Nijmegen, op de hoofdlocatie maar bent ook inzetbaar in de regio om je werkzaamheden op een externe locatie uit te voeren;
  • je behandelt vanuit de visie van Indigo cliënten met uiteenlopende klachten in de vier verschillende productgroepen van de BGGZ. Wij werken daarbij met het KOP model;
  • je werkt zelfstandig en deels op locatie bij een huisartsenpraktijk in de regio Nijmegen.

Wij verwachten enerzijds een zelfstandig werkende teamgenoot en anderzijds iemand die zich inzet om binnen het team en daarbuiten de samenwerking op te zoeken, kennis te delen en mee te werken aan een verdieping en verbreding van ons behandelaanbod.

Wat vragen wij van jou?

  • Psychologische vakkennis op academisch niveau, aangevuld met de beroepsopleiding GZ–psycholoog ;
  • je hebt affiniteit met kortdurend behandelen;
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als ook met een multidisciplinair team samen te werken;
  • je schrikt niet terug voor het uitvoeren van werkzaamheden op een externe locatie, in de wijk, waar je je inzet om jouw kwaliteiten aan verwijzers kenbaar te maken en succesvolle behandelingen uit te voeren.

Aantal jaren werkervaring:
0 - 3 jaar

Opleidingsniveau:
WO

Beroepsregistratie:
AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden

Het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan.  Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst, ingang 1 mei 2018, na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 

FWG functiegroep FWG 65 (€ 3215,00 - € 5046,00)

Werkdagen; in overleg. Bij voorkeur de vrijdag.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO-GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Masja Al, Zorgmanager/GZ psycholoog, (06) 11 92 25 17.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen.

Je solliciteert via dit e-mailadres: vacatures@indigogelderland.nl

Uiterste reactiedatum

2 mei 2018

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

Zo spoedig mogelijk

 

10 April 2018  -   3 May 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.