Avatar
10 April 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige Nijmegen 2018/103

Zoek jij een vernieuwende werkplek ?
Wij zoeken een vernieuwende collega !

Vakgebied: verpleegkundige
Opleidingsniveau:
Standplaats: Nijmegen
Aantal uren per week: 36
Vacaturenummer: 2018/103

Wat ga je doen?

Als ervaren verpleegkundige lever en coördineer je excellente zorg, voor patiënten die acute en intensieve zorg behoeven, waarbij de herstelgerichte SRH-methodiek én intensief samenwerken met de andere teams en disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten)- onze leidraad zijn. Je bent niet bang voor een sprong in het diepe, en werkt enthousiast mee in innovatieve projecten, of in andere klinische of ambulante teams, als de situatie daarom vraagt.

Waar ga je werken?

Opname 1 is de gesloten acute opname afdeling voor Volwassenen van Pro Persona Nijmegen. De afdeling bevindt zich op de locatie Reinier Postlaan, op het terrein van Radboudumc. In de nabije toekomst worden de afdelingen voor Acute Zorg samen gebracht en gehuisvest op de locatie Nijmeegsebaan.

Wij staan als locatie en afdeling voor de mooie uitdaging om onze acute opname afdelingen door te ontwikkelen tot een regionaal centrum voor Acute Zorg waar "high" en "intensive care" (HIC) geboden gaat worden. Dit betekent dat we de zorg voor de patiënten die bij ons zijn opgenomen intensiveren als dat nodig is en de-escalerend werken om de toepassing van dwang en drang zoveel mogelijk te voorkomen. De ambulante zorg is leidend; cliënten worden gericht en zo kort mogelijk opgenomen en het streven is cliënten zo veel of snel als mogelijk is ambulant de behandeling te laten vervolgen.

Bij zo'n ontwikkeling komt heel wat kijken: goede samenwerkingsvaardigheden, visie, ambitie, ervaring en een open blik.
Zo is het ook in ons verpleegkundig team.
Het werken op een gesloten en toekomstige HIC afdeling brengt dynamiek met zich mee en vraagt om een flexibele houding. Het team werkt nauw samen met ambulante teams en twee open acute opname afdelingen en wordt gedreven door de wens continue te willen vernieuwen en verbeteren.
Het verpleegkundig team bestaat uit een afwisselende mix van ervaren en jongere collega’s die gezamenlijk de schouders onder het werk zetten. Het team is echter nog niet compleet.

We zoeken:
Om te kunnen groeien, verbeteren en ontwikkelen zoeken we nieuwe collega's voor ons verpleegkundig team, met ervaring binnen de Acute Psychiatrie, die een vernieuwende werkplek zoeken en in huis hebben wat nodig is om de doorontwikkeling van de Acute Zorg van Pro Persona tot een succes te maken.

Wat vragen we van jou?

Als verpleegkundige heb je de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of 5 succesvol afgerond en ben je BIG-geregistreerd. Maar ook reacties van anders opgeleide hulpverleners, met een afgeronde HBO opleiding, zijn van harte welkom.
Je hebt ervaring in de acute zorg; HIC- en projectervaring zijn een pre.
Je bent stressbestendig en flexibel; in staat onder wisselende omstandigheden evenwichtig en effectief te presteren en houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend en ben je bovenal een vernieuwende en gedreven professional.

Wij bieden

Wij zoeken voor deze vacature een nieuwe collega voor de invulling van een min.-max. contracten (28-36 uur per week) voor onbepaalde tijd.
De functie is ingeschaald volgens FWG 45 €1814,00- €3086,00

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Ester van den Enden-Kummeling,
zorgmanager Opname 1, (06)  53 25 78 58

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Conform de werving- en selectieprocedure zullen nu interne en externe sollicitaties tegelijkertijd in behandeling worden genomen.

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=210
uiterste reactiedatum
27 april 2018

 

10 April 2018  -  28 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.