Avatar
10 April 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

GZ-psycholoog ADHD/ASS en neuropsychologische diagnostiek Tiel 2017/660De stip aan onze horizon is ambitieus. Maar niet onmogelijk. Want samen met jóu komen we er wel! Tenminste, als jij de avontuurlijke GZ-psycholoog met affiniteit/interesse voor neuropsychologische diagnostiek bent, die ons team komt aanvullen.

Vakgebied: gz psycholoog
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Tiel
Aantal uren per week: 32
Vacaturenummer: 2017/660

Wat ga je doen?

Binnen het zorgprogramma ontwikkelingsstoornissen ben je als GZ-psycholoog regiebehandelaar, voer je intakegesprekken, verricht je psychodiagnostisch onderzoek en word je op het hele spectrum van behandeling ingezet. Daarnaast zet je je expertise ook buiten het zorgprogramma in door samen met de klinisch neuropsycholoog de multicomplexe diagnostiek voor de locatie uit te voeren.  
 
Omdat team ontwikkelingsstoornissen nog niet zo lang bestaat, heb je alle ruimte om mee te ontwikkelen en je kennis, ervaringen en kwaliteiten op het gebied van ontwikkelingsstoornissen en methodisch werken in te zetten voor ons uiteindelijke doel: onze horizon verbreden door ons in de regio samen sterk te maken voor onze doelgroep.

Waar ga je werken?

Het team Ontwikkelingsstoornissen bestaat uit een viertal vrouwelijke collega’s met direct karakter: een psychiater, een klinisch psycholoog, een PIOG en een SPV. De  behandelteams binnen de locatie zijn gemêleerd: van jong tot zeer ervaren en door de wol geverfd, allen enthousiast.

Pro Persona Rivierenland is een kleine en vernieuwende locatie in Tiel (ongeveer 130 medewerkers), waar iedereen elkaar kent. We hebben korte lijnen, de deuren staan open en het werk wordt in goed overleg en zorgvuldig verdeeld. Rivierenland maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je hebt je opleiding tot GZ-psycholoog succesvol afgerond en beschikt over de bij de functie behorende registraties. Je hebt ervaring met de doelgroep. Je bent direct en creatief, en kunt tegelijkertijd overzicht behouden en verbinden. De werkdruk is best hoog, en jij blijft ook in die omstandigheden de rust zelve.

 

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

We vragen nogal wat. En stellen daar tegenover dat je komt te werken in een omgeving die uitdaging én stabiliteit biedt. Bovendien bieden we een dienstverband voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk, FWG functiegroep 65 (€3215,00 - €5046,00). Je werktijden aantal uren en dagen spreken we af in onderling overleg. Pro Persona heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor (betaling van) (bij)scholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Sonja Loman, zorgmanager, (06) 12 03 94 30 of Bart Mol, klinisch neuropsycholoog, (06) 41 37 07 72 of solliciteer direct via www.werkenbijpropersona.nl 

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=138

Uiterste reactiedatum:
30 april 2018

 

10 April 2018  -  30 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.