Avatar
11 April 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Medewerker facilitair Pompestichting Nijmegen 2018/169

Stevig in zijn schoenen staande facilitaire medewerker die meewerkende patiënten in de dienst mee op weg helpt.

Vakgebied: medewerker facilitair
Opleidingsniveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Aantal uren per week: 20
Vacaturenummer: 2018/169

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een klein facilitair team dat operationeel aangestuurd wordt door 1st medewerker waarbij iedereen elkaars taken moet kunnen overnemen. Samen met patiënten die in de dienst werken. voeren we de verschillende werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn schoonmaak, onderhoud vloeren, verhuizingen, post verwerking, transport, ontvangst goederen, winkel, wasserij, vergaderzalen zetten, assisteren bij evenementen, onderhoud en kleine reparaties van apparaten die we in de dienst gebruiken.

Waar ga je werken?

Werkzaam op de afdeling ICT & Services van de Pompestichting in Nijmegen, de Pompestichting is een forensische psychiatrische instelling waar patiënten met een TBS maatregel therapie krijgen met als insteek op termijn weer terug te keren in de maatschappij. 

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.
 
De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.
De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt praktische ervaringskennis op het gebied van schoonmaakonderhoud, textielvoorziening, voedingsverzorging en conciërgetaken;
  • je kunt aan de hand van een planning werken;
  • je kent de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot het werken met de diverse apparatuur, gereedschappen en hulpmiddelen en is bekend met de HACCP-regels met betrekking tot de voedingsverzorging op de afdeling;
  • enige kennis van pc-gebruik is vereist;
  • je bent in staat de voorkomende werkzaamheden binnen het kader van voorschriften en een vaste planning zelfstandig uit te voeren en eenvoudige problemen zo veel mogelijk zelfstandig op te lossen;
  • hulpvaardigheid en klantvriendelijk gedrag zijn nodig in de contacten met (relaties van) cliënten/patiënten en collega’s bij de uitvoering van de werkzaamheden;
  • je kunt tactvol omgaan met meewerkende cliënten/patiënten;
  • je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het voeren van gesprekken en uitwisselen van informatie met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden;
  • bewegingsvaardigheid is nodig voor het omgaan met de materialen, gereedschappen en apparatuur bij het uitvoeren van de werkzaamheden;
  • oplettendheid is vereist bij het ontvangen van leveringen en het signaleren van storingen en defecten en het schoonhouden houden van openbare ruimtes. Het gebruik van elektrische apparatuur, gereedschappen en andere hulpmiddelen en in het bijzonder het gebruik van chemische reinigings- en onderhoudsmiddelen stelt eisen aan oplettendheid.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 juni 2018 tot 31 mei 2019. Bij gebleken geschiktheid is dienstverband voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

FWG functiegroep 25 € 1546,00 - € 2308,00

Werkdagen volgens rooster  4 x 5 uur of 2x7 en 1x6 uur

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Ton Lamers, Facilitair Manager Pompestichting, (06) 22 56 85 74

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=211

Uiterste reactiedatum: 
27 april 2018

 

11 April 2018  -  28 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.