Avatar
11 April 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Woonbegeleider voor 32 uur in Haarlem

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Woonbegeleider (Sociaal Pedagogisch Werker 2) voor 32 uur per week voor de Maatschappelijke Opvang Spaarnezicht in Haarlem voor een periode van 6 maanden.

De functie

Je biedt individuele woonbegeleiding. Intakegesprekken, maandevaluaties, overleggen en doorverwijzen maken deel uit van de begeleiding. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal leefklimaat en kunt daarin de gedrags- en huisregels met souplesse en humor toepassen. Samen met de aan jou toegewezen jongere en in samenwerking met je collega’s zet je individuele hulpvragen om in een begeleidingsplan en ziet toe op de uitvoering ervan.

Wij vragen

Je hebt een HBO denk- en werkniveau. Je kunt goed omgaan met de doelgroep, die bestaat uit zo’n 22 jongeren. Je stelt je grenzen, maar kunt je goed inleven. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zelfstandigheid, enthousiasme en gevoel voor humor zijn belangrijk. Ervaring is zeer gewenst.

Ons aanbod 

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer met veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Welzijn schaal 6 min. € 2.073, -- en max. € 2.967,- bruto per maand op fulltime basis. Dit betreft een dienstverband voor de duur van 6 maanden. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & Sollicitatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Lunter, Teamleider, tel.: 088-2434074. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature tot en met 20 mei 2018 middels deze link https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2040515/

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

11 April 2018  -  20 May 2018
Woonbegeleider voor 32 uur in Haarlem
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.