Avatar
12 April 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Gz psycholoog Indigo Tiel 2018/200

Wij houden van dynamiek. En dat is maar goed ook. Want onze werkdagen zijn niet alleen gevuld met cliënten en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor de organisatie, maar ook met collegiaal en ketenoverleg op onze werkplek en buiten de deur. We komen handen en voeten tekort om ons werk met hoofd en hart te kunnen uitvoeren. Daarom zijn wij op zoek naar een creatieve en ondernemende GZ-psycholoog voor 24 tot 36 uur per week.

Aantal uren per week
36,00

Standplaats
Rivierenland

Soort dienstverband
Onbepaalde tijd

Waar ga je werken?

Indigo in Rivierenland heeft vestigingen in Tiel, Geldermalsen en vanaf medio 2018 in Culemborg  en ‘staat’ voor mentale ondersteuning direct en dichtbij. In de praktijk betekent dit korte wachtlijsten en een werkplek in een of meer gezondheidscentra.

Je hebt via korte lijnen en veelvuldig contact met de huisarts(en) en de praktijkondersteuner GGZ, maar ook met bijvoorbeeld de fysiotherapeut en de diëtist. Binnen Indigo leg je regelmatig zélf contact met je collega GZ-psychologen, die in andere huisartsenpraktijken in de regio werkzaam zijn.

Indigo in Rivierenland maakt onderdeel uit van landelijke Indigo-franchise voor Basis GGZ. In Gelderland betekent dit dat je in dienst treedt van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je regiebehandelaar en volg en begeleid je het hele zorgproces van jouw cliënten binnen Indigo, dé voorziening voor Basis GGZ in gezondheidscentra/huisartsenpraktijken in de regio. Daarnaast denk en werk je actief mee aan zorg en organisatie-inhoudelijke ontwikkelingen in de regio en ben je continu pro-actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de Basis GGZ.

Je hebt heel zelfstandig, afwisselend werk: je behandelt cliënten met verschillende diagnoses, maar allemaal kortdurend

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB-geregistreerd. Daarnaast stap je makkelijk op onbekenden en nieuwe situaties af, ben je een creatieve en kritische medewerker en vind je het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij –kortdurend- behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn (het opbouwen en onderhouden) van teamspirit.

Opleidingsniveau:
WO

Beroepsregistratie:
AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden

  • een dienstverband van 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk. Er is ook een mogelijkheid tot min-max contract. 
  • werkdagen in overleg;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met: Mehrnoosh Eslami, zorgmanager, (06) 531 450 13 of solliciteer direct!

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Solliciteren

Je solliciteert via vacatures@indigogelderland.nl

Uiterste reactiedatum

6 mei 2018

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

Zo spoedig mogelijk

 

12 April 2018  -   7 May 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.