Avatar
12 April 2018 - Alies Stelpstra plaatste:

Vacature Kinder- en Jeugdpsychiater

Voor een organisatie in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater. De organisatie heeft een kinder- en jeugdpsychiatrische polikliniek in de leeftijd van 0 tot 23 jaar.

Functieomschrijving:

  • Je bent één van de regiebehandelaren in het multidiciplinaire team
  • Je voert intakegesprekken, geeft een behandelindicatie/advies en verricht psychiatrisch onderzoek bij kinderen/jeugdigen
  • Je geeft individuele en/of groepsbehandelingen aan kinderen/jeugdigen
  • Je verzorgt pharmacotherapie
  • Je draait mee in het achterwachtrooster
  • Je denkt actief mee over de ontwikkeling van het behandelaanbod

Functie-eisen:

Je bent (kinder- en jeugd) psychiater en BIG regeistreerd. Bij voorkeur met een aanvullende therapie-opleiding (bijvoorbeeld psychotherapie of systeemtherapie). 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden:

Arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Het betreft een functie voor 12-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4934- en maximaal € 8622,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bent u benieuwd naar deze opdrachtgever? Neem voor een volledige functieomschrijving vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk op onze vacaturepagina ook de andere opdrachten voor interim psychiaters en vacatures voor psychiaters in loondienst die bij MediConnect zijn uitgezet.

Aan alle opdrachten is automatisch een standplaats toegewezen. Dit betreft in de meeste gevallen de hoofdstad van de provincie waarin de organisatie is gevestigd. Het kan zijn dat de werkzaamheden zelf op een andere plaats binnen de betreffende provincie plaatsvinden.

Vacature Kinder- en Jeugdpsychiater
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.