Avatar
16 April 2018 - HR&D Novadic-Kentron plaatste:

18.025 Begeleider woonvoorziening Novadic-Kentron

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE BEGELEIDER WOONVOORZIENING?

(code 18.025, voor 24-36 uur per week, totale vacatureruimte 108 uur)

Wil jij cliënten Nieuwe Kansen bieden en hen helpen bij hun herstel? Wil jij toonaangevend zijn in jouw vakgebied, maar vind je het tegelijk ook cruciaal dat jouw cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden? NK is op zoek naar een begeleider woonvoorziening die aan de slag kan bij het team Kleinschalig wonen met als standplaats Bergen op Zoom. Je werkt in een vitale team dat zich zeer pro-actief opstelt binnen het netwerk. Wil jij deze uitdaging aan gaan, ben jij een teamplayer, een netwerker en wil jij je inzetten voor deze doelgroep? Dan zien we graag je brief tegemoet.

Doorbreek jij het taboe?

Rondom verslaving leven veel taboes, vooroordelen en stigma’s. Zelfs bij veel professionals. Verslaafden zouden ongemotiveerd zijn en herstel onbereikbaar. Maar niets is minder waar! Veel verslaafden hebben nooit een echte kans gehad en hebben veel problemen op allerlei gebieden die hun herstel in de weg staan. Kun jij de sleutel tot hun herstel vinden, en jouw cliënten helpen hun eigen talenten en krachten te ontdekken?

Wat zijn de belangrijkste taken van de begeleider woonvoorziening?

Het realiseren van een dergelijke voorziening stelt eisen aan het profiel van de medewerker. Er moet rekening mee worden gehouden dat er voldoende kennis is van zowel psychiatrische - als verslavingsproblematiek. Een minstens zo belangrijk aspect is de houding waarmee de cliënt tegemoet wordt getreden. Het kunnen aangaan van een respectvolle samenwerkingsrelatie vormt de belangrijkste basis van het werken binnen deze setting. Belangrijk daarbij is dat medewerkers:

 • middelengebruik en verslavingsgedrag accepteren; geen veroordelende houding aannemen
 • begeleiding kunnen bieden op basale levensbehoeften
 • variatie in hun begeleidingsstijl kunnen aanbrengen
 • kennis van de doelgroep en hun problemen hebben
 • grenzen kunnen stellen
 • in staat zijn de zorgvraag van bewoner centraal te stellen

Wat verwachten we?

 • Je hebt een relevante mbo-opleiding, zoals verpleegkundige of groepsbegeleider
 • Je hebt kennis van het begeleiden van cliënten met verslavingsproblematiek en psychiatrische problematiek
 • Je hebt ten behoeve van de uitvoering van bepaalde programma’s specifieke cursussen gevolgd
 • Je hebt kennis van en houd je aan het beroepscompetentieprofiel van de agogisch medewerker GGZ
 • Je bent bereid onregelmatige diensten te draaien.

Wat bieden wij?

Een werkplek in Bergen op Zoom met een salaris conform inschaling in FWG 40 (minimaal €1.814 en maximaal € 2.818 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

NK Rookvrij

NK wil positieve gezondheid en vitaliteit bij cliënten en medewerkers stimuleren. Als verslavingszorginstelling willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om deze reden is Novadic-Kentron vanaf 1 juli 2017 rookvrij voor medewerkers. Onze medewerkers roken niet op NK-locaties, inclusief buitenruimtes, parkeerterreinen, enzovoorts. Rokende medewerkers die willen stoppen, kunnen daarbij ondersteuning krijgen

Meer informatie?

Datum van indiensttreding zo spoedig mogelijk. Het betreft een dienstverband vooralsnog tot en met tot 31 maart 2019. Wil je meer weten, bel dan met Mandy Verkooijen, Senior Begeleider Basiszorg, bereikbaar via telefoonnummer 06-22 625 816.

Solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier (link rechtsboven aan de pagina) in vóór 30 april aanstaande! Stuur altijd een brief en recent CV mee.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

16 April 2018  -  29 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.