Avatar
16 April 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige MCZ Wolfheze Winkler 2017/722

We zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen met interesse voor de neuropsychiatrie!

Vakgebied: verpleegkundige
Opleidingsniveau: MBO, HBO
Standplaats: Wolfheze
Aantal uren per week: 96
Vacaturenummer: 2017/722

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse 24-uurs zorg, begeleiding en behandeling van onze patiënten. Door het NAH is somatische zorg vaak ook onderdeel van je werk. Je ben aanwezig bij multidisciplinaire besprekingen over en met de patiënten en draagt (mede) verantwoordelijkheid voor de uitvoering, voortgang en bijstelling van de behandeldoelen.

Waar ga je werken?

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.
Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.
Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:

 • evidence-based en methodisch te werken; 
 • behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:

 • kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management; 
 • een open en actiegerichte cultuur;
 • focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!
 

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over verpleegkundige kennis op minimaal kwalificatieniveau 4 en bent BIG-geregistreerd;
 • je hebt ervaring in de behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten met psychische en/of psychiatrische problematiek;
 • je bent in staat om de werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid binnen de gestelde richtlijnen, procedures en kaders te verrichten;
 • je beschikt over contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden voor het begeleiden van individuele en groepen cliënten/patiënten, ook in emotioneel intensieve situaties. Met name tact, inlevingsvermogen, kunnen motiveren, stimuleren, onderhandelen, confronteren en hanteren van conflicten zijn van belang;
 • je bent in staat veranderingen in gedrag van cliënten/patiënten waar te nemen en daar -indien nodig- adequaat op te reageren;
 • je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen;
 • je bent integer en betrouwbaar en beschikt over goed omgangsvormen;
 • Je hebt affiniteit met het werkveld neuropsychiatrie en wilt je hier verder in ontwikkelen.

Wij bieden

Het betreft drie vacatures voor 28 tot 32 uur, die nog niet volledig zijn ingevuld. Het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

FWG functiegroep 45 €1814,00 - €3086,00

Werkdagen in overleg.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.
 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Marleen Sluis, zorgmanager, 06 208 846 77, Sanne Oudenhoven, senior begeleider Quintet 2, Rudolph Drager, senior verpleegkundige Quintet 1, 06 462 375 01, Arjan van den Biggelaar, senior verpleegkundige Quintet 1, 06 112 221 64.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
18 mei 2018

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=149

16 April 2018  -  18 May 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.