Avatar
16 April 2018 - Jeanette Smeenk plaatste:

Projectleider Zorginnovatie bij RIBW Arnhem en Veluwe Vallei

Wie wordt als Projectleider Zorginnovatie lid van ons team Zorg & Kwaliteit? Wil je werken met hart voor herstelondersteunende zorg en heb je kennis van kwaliteit en veiligheid? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei begeleidt jongeren (vanaf 11 jaar), volwassenen en ouderen die kampen met psychiatrische problematiek en/of ernstige psychosociale problemen bij leven, wonen en werken. Deze begeleiding wordt geboden in een beschermde woonsetting of ambulant aan huis. Met behulp van onze specialistische herstelondersteunende begeleiding ontwikkelen cliënten zelf de gereedschappen waarmee zij de regie over hun leven duurzaam kunnen voeren en waarmee zij op de door hen gewenste wijze mee kunnen doen in de samenleving.

De dienstverlening van RIBW AVV wordt sinds 2015 grotendeels gefinancierd vanuit de WMO. Deze transitie gaat gepaard met een transformatie van het gehele werkveld van RIBW AVV. Deze context biedt nieuwe kansen voor zorginnovatie, zoals ambulantisering, samenwerkingsprojecten met ketenpartners en het ontwikkelen van nieuwe zorgvormen.

Ten behoeve hiervan zoeken wij op korte termijn een projectleider Zorginnovatie.


De functie
Je bent, in samenspraak met het hoofd Zorg & Kwaliteit, de regiomanagers en Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, evalueren en borgen van het zorginhoudelijk en kwaliteit- en veiligheidsbeleid. Tevens ben je verantwoordelijk voor het initiëren, leiden, coördineren en faciliteren van (innovatie-)projecten. Hierbij schakel je tussen strategisch beleid en de operationele uitvoering op de werkvloer. Als projectleider en adviseur Zorginnovatie anticipeer je op signalen in het werkveld en relevante landelijke en regionale ontwikkelingen. Projecten worden uitgevoerd met cliënt- en naastenvertegenwoordiging en betrokkenheid van medewerkers en regiomanagers.

We zoeken een senior projectleider Zorginnovatie met sterke adviesvaardigheden.  Onderstaande aandachtsgebieden hebben prioriteit voor deze projectleider:

 • Doorontwikkeling Integraal Veiligheidsbeleid
 • Specifieke projecten binnen het domein veiligheid
 • Processen vereenvoudigen en met elkaar verbinden vanuit een gedragen visie mede in het kader van zelforganisatie


Wij vragen

 • Relevante werkervaring in de GGZ of aanverwante sector;
 • Een relevante afgeronde opleiding op WO niveau;
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en creativiteit in de aanpak met betrokkenheid van cliënten en hun naasten;
 • Ingewerkt in het sociaal domein, op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid;
 • Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep, herstelondersteunende zorg, ICT toepassingen en EHealth in de zorg;
 • Organisatiesensitiviteit en een klantgerichte en proactieve houding;
 • Zelfstandigheid en goed resultaatgericht kunnen samenwerken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wij bieden

 • Een interessante functie waarbinnen je veel ruimte krijgt om vanuit visie projecten te initiëren en vorm te geven;
 • Een afwisselende baan waarbij je soms op centraal niveau, dan weer op regionaal niveau actief bent, zowel intern maar ook extern. Daarnaast werk je samen met zowel cliënten en hun naasten, collega’s op alle lagen in de organisatie, gemeenten en samenwerkingspartners;
 • Een plek in een enthousiast en bevlogen team, binnen een organisatie die met een duidelijke missie en visie volop in beweging is en openstaat voor vernieuwing;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGZ;
 • Indeling functie in FWG 60 (CAO-GGZ met een salaris van maximaal € 4.287,- bruto op basis van een 36-urige werkweek;


Informatie en reageren
Kijk voor meer informatie en reageren op onze website 

16 April 2018  -  23 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.