Avatar
27 juni 2017 - Rebekka Veraa plaatste:

GZ-psycholoog, Kind & Jeugd Boxmeer (KJ.1701)

GZ-psycholoog, Kind & Jeugd Boxmeer

32 uur per week, bepaalde tijd

 

Wat doe je?

Als GZ-psycholoog verricht je intakes, observatie en onderzoek, stel je een diagnose en formuleer je een behandelvoorstel aan cliënt en betrokkenen. Het overeengekomen behandelplan voer je zelf uit of je coördineert de uitvoering als regiebehandelaar voor een aantal jeugdigen. Deze werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team dus in nauwe samenspraak en samenwerking met je collega’s. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan cliëntgebonden medewerkers en GZ-psychologen in opleiding. Je neemt deel aan de multidisciplinaire besprekingen en andere functie gebonden overlegvormen of zit deze overlegvormen voor.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Verder ben je als GZ-psycholoog tactvol, kun je goed luisteren en je inleven. Daarnaast beschik je over:

 • het diploma doctoraal psychologie of orthopedagogiek

 • registratie als GZ-psycholoog in het BIG-register

 • ervaring als GZ-psycholoog binnen K&J

 • aanvullende kennis op het gebied van de specifieke programma’s en ken je de relevante (delen van) wetten, zoals de Wet BIG, WGBO en BOPZ

   

  Het team

  De vacature ontstaat binnen de zorggroep Kind en Jeugd, locatie Boxmeer. Organisatorisch kent deze zorggroep een multidisciplinair team. We werken in zorgpaden en je verricht werkzaamheden in alle zorgpaden.

   

  GGZ Oost Brabant

  We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

   

  Onze manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie ga ja naar: www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform FWG 65 cao GGZ en is maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek

 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek

 • 8% vakantietoeslag

 • 7,75% eindejaarsuitkering

 • Aanmelding bij PFZW

 • Collectiviteitskorting bij IZZ

 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao

 • Reiskostenvergoeding

 

Indien je interne kandidaat bent met een vast contract, behoud je dit contract.

Externe kandidaten wordt een tijdelijk dienstverband aangeboden voor de duur van een jaar.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Mieke Kusters, hoofd zorg, 0485-84 72 51, jhm.kusters@ggzoostbrabant.nl

 

Reageer vóór 11 juli 2017 door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

 

 • Avatar
  17 juli 2017 - Drs. Marianne Overbeek van zei:

  Via het UWV zag ik de advertentie waarin u een GZ psycholoog vraagt. Aangezien de vervaldatum daar 26 juli is, solliciteer ik naar deze functie.
  Ik heb bijna dertig jaar ervaring met het doen van individueel onderzoek en dan met name bij begaafde en hoogbegaafde kinderen.
  Momenteel houd ik mij bezig met het ondersteunen van collega's bij het uitvoeren en schriftelijk verwerken van diagnostisch onderzoek en ben ik werkzaam als docent, waarbij ik vooral teksten en scripties van post academici beoordeel..
  Vanwege een reorganisatie zijn mijn werkzaamheden per mei j.l. ongeveer gehalveerd waardoor ik nog 12 uur per week beschikbaar ben voor een nieuwe baan.
  In afwachting van uw antwoord,
  met vriendelijke groet,
  Marianne van Overbeek

  Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.