Avatar
27 juni 2017 - Jeannette Ooink plaatste:

Interviews Ahmet Turkmen in LEF Magazine en bijlage Elsevier

Ahmet Türkmen, ervaringsdeskundige/coach zet zich naast zijn werk als ervaringsdeskundige/coach in de verslavingszorg, landelijk in voor het bespreekbaar maken van het stigma en het taboe die rusten op verslaving en psychische problematiek. Er zijn vorige week twee interviews met hem verschenen.

LEF Magazine, blad over verslaving, heeft afgelopen 10 juni een Dag van Herstel georganiseerd (samen met AA) waar Ahmet mede-organisator van was. In LEF van deze maand een interview met hem over zijn rol bij de organisatie van deze dag en het belang ervan. Overigens was het een zeer succesvolle dag die zeker een vervolg krijgt! Lees hier het hele artikel in LEF. 

Daarnaast is een speciale bijlage van PMG bij Elsevier uitgekomen met aandacht voor stigma's en taboes. Vanuit Verslavingskunde Nederland in oprichting is ruimte gemaakt om hieraan mee te doen. Dit is gebeurd in de vorm van een interview met Ahmet over zijn eigen ervaringen met stigma's. Je vindt het interview op pagina 9. Ook is het online te vinden op Mijngezondheidsgids.nl. Daarnaast heeft Verslavingskunde Nederland i.o. een advertorial hieronder geplaatst.

Veel mensen zoeken geen hulp vanwege schaamte en stigma. Door mensen zoals Ahmet die hun verhaal delen, bereiken we hen met een boodschap van hoop op verandering. We zijn dan ook erg blij met zijn rol als landelijk ambassadeur voor deze thematiek!

Interviews Ahmet Turkmen in LEF Magazine en bijlage Elsevier
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.