Avatar
5 juli 2017 - I. van Baalen plaatste:

Studiedag Zorg voor KOPP/KVO

Ons land telt meer dan een half miljoen minderjarige kinderen met ouders die lijden aan psychische of verslavingsproblemen, de KOPP/KVO. Deze kinderen zijn lang niet altijd in beeld bij professionals; deels omdat kindsignalen ontbreken maar ook omdat de focus vooral ligt op de ouders.

KOPP/KVO lopen een verhoogd risico om zelf psychische problemen te ontwikkelen of verslaafd te raken. Vroegtijdig contact is dan ook belangrijk. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar als de kinderen zelf niet aan de bel trekken en het soms lastig is om met ouders te praten over hun ouderschap?

Daarover gaat deze studiedag! Inspirerende sprekers geven onder meer handvatten voor de samenwerking tussen volwassenen-GGZ en CJG, preventieprogramma's en gespreksvoering; een ervaringsdeskundige deelt haar jeugdervaringen met u en er is volop gelegenheid voor interactie. 

Informatie en programma: www.saha-communicatie.nl/kopp  

Kosten: bij aanmelding voor 1 oktober: € 279,- p.p. ex btw. Vanaf 1 oktober: € 299,- p.p. ex btw. 

Accreditatie is aangevraagd bij het SKJ, Registerplein, Kwaliteitsregister V&V en NIP/NVO. 

24 november 2017  -  24 november 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.