Avatar
17 juli 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Verpleegkundige MCZ Winkler Kliniek Wolfheze 1 2017/400 (3 x 32 uur per week)

Wij zoeken 3 stevige, pro-actieve en open nieuwe collega's met enthousiasme voor het specialisme neuropsychiatrie!

Waar ga je werken?

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:

 • evidence-based en methodisch te werken; 
 • behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:

 • kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management; 
 • een open en actiegerichte cultuur;
 • focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling

Winklerkliniek, afdeling voor neuropsychiatrie en gedragsneurologie

De afdeling Winklerkliniek is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met NAH met psychiatrische problematiek. We behandelen een breed spectrum van aandoeningen en stoornissen in zowel een vrijwillig als gedwongen kader. Binnen de Winklerkliniek zijn er 3 gesloten groepen (31 bedden) en 1 open groep. De vacatures gelden voor de gesloten groepen. Je maakt als verpleegkundige deel uit van een multidisciplinair team met o.a. een psychiater, ergotherapeut, fysiotherapeut, neuroloog en maatschappelijk werk. We bieden een kortdurende behandeling van gemiddeld 100 dagen per patiënt.

Meer weten? kijk op https://www.propersona.nl/winklerkliniek/

Wat ga je doen?

Je bent als verpleegkundige verantwoordelijk voor de dagelijkse behandeling en begeleiding van de patiënten. Je werkt aan plannen en doelen met de patient en de leden van het multidisciplinair team, je overlegt over de voortgang van behandelingen met betrokken professionals en onderhoudt contact met familie of naasten. Door de combinatie met NAH is er op onze afdeling ook de nodige somatisch zorg die gedaan moet worden.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over verpleegkundige kennis minimaal op kwalificatieniveau 4 en bent BIG- geregistreerd;
 • je hebt ervaring in de behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten met psychische en/of psychiatrische problematiek;
 • je bent in staat om de werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid  binnen de gestelde richtlijnen, procedures en kaders te verrichten;
 • je beschikt over contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden voor het  begeleiden van individuele en groepen cliënten/patiënten, ook in emotioneel  intensieve situaties. Met name tact, inlevingsvermogen, kunnen motiveren, stimuleren, onderhandelen, confronteren en hanteren van conflicten zijn van belang;
 • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • je bent in staat veranderingen in gedrag van cliënten/patiënten waar te nemen en daar, indien nodig, adequaat op te reageren;
 • je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen;
 • je kunt ons overtuigen van je interesse voor het vakgebied neuropsychiatrie.

Aantal jaren werkervaring:
0 - 7 jaar

Opleidingsniveau:
HBO, MBO

Beroepsregistratie:
BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 jaar, met ingang van 1 september 2017.

FWG functiegroep 45 (€1768,00 - €3007,00)

Werkdagen onregelmatig, volgens rooster (dag-, avond- en nachtdiensten)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende cao- GGz, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

NB het gaat om 3 vacatures van min 32u, max 36u.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Arjan vd Biggerlaar (06) 11 2221 64 of Rudolph Drager( 06) 46 23 75 01 (beide seniorverpleegkundige) of Marleen Sluis (zorgmanager) (06) 20 88 46 77

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum:

2 augustus 2017

Solliciteren

Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbijpropersona.nl/

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

week 33

17 juli 2017  -   2 augustus 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.