Avatar
17 juli 2017 - Ruud Ligthart plaatste:

GZ- of Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut

"Iedereen is het waard om gezien te worden". Dit is leidend voor onze werkwijze en omgang met de cliënt en met eigen medewerkers. Daarom is ons motto; Novarum.......“laat je zien!"
Wil je een vrijblijvend gesprek, eens komen kijken en je "laten zien"? Neem dan direct contact op 020
5904710.

Over ons

Novarum is een gespecialiseerd behandelcentrum voor eetstoornissen en obesitas en wil een landelijke toppositie innemen met haar expertisegebied Cognitive Behavior Therapy-Enhanced (CBT-E), een innovatieve en evidence-based behandelmethodiek. Novarum verricht wetenschappelijk onderzoek naar behandeleffectiviteit en richtlijnimplementatie bij klassieke eetstoornissen en obesitas. Tevens biedt Novarum opleidingsplekken voor Psychiaters- en GZ-Psychologen-in-opleiding.

Novarum is een overzichtelijke organisatie met rond de 45 enthousiaste en betrokken medewerkers. Het behandelteam bestaat uit psychiaters, klinisch- en GZ- psychologen/psychotherapeuten, artsen, basispsychologen, HBO-verpleegkundigen en diëtistes. Wij hechten aan professionaliteit, wetenschappelijk onderlegde behandelingen en een ‘can-do’ mentaliteit. De inbreng van onze medewerkers op het gebied van organisatie en beleid wordt serieus genomen. Een goede samenwerking vinden we essentieel. De sfeer op de werkvloer is dan ook plezierig, actief en coöperatief. 

Novarum is gevestigd in Amsterdam Oud Zuid dichtbij het Museumplein en Vondelpark en toekomstig metrostation De Pijp (juli 2018). Ook wordt gewerkt op locaties in Amsterdam Noord, Zuidoost en Alkmaar.

Novarum is onderdeel van Arkin, een overkoepelende stichting die 11 merken omvat, elk met eigen specialisme(n), die psychiatrische en verslavingszorg bieden. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Wat ga je doen

Bij Novarum zijn ca 10 klinisch-, GZ-psychologen en psychotherapeuten werkzaam. In deze functie heb je een actieve rol als hoofdbehandelaar vanaf de diagnostische fase van een cliënt, bij de behandelevaluatie tot aan de afsluiting. Je geeft werkbegeleiding en in cliënt-overleggen denk je actief mee over behandelindicaties en het inzetten van behandelinterventies. Ook ben je behandelaar van een eigen case load. Het verzorgen van scholing (zowel in- als extern), en het vertegenwoordigen van Novarum en haar specifieke behandelaanbod is een belangrijke taak.

Wat verwachten we van je

We zijn een ambitieuze organisatie, waar kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Je gelooft in de kracht van geprotocolleerd werken. We verwachten dat je met zelfstandigheid en enthousiasme je inzet voor jouw cliënten, team en de organisatie.

  • Je bent BIG geregistreerd Klinisch-, GZ-psycholoog of Psychotherapeut.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent op de hoogte van psychopathologie over de volle breedte.
  • Je hebt affiniteit met cognitieve gedragstherapie en bent reeds ver gevorderd in het behalen van de VGCT registratie. Je hebt affiniteit met evidence based werken en hebt een wetenschappelijke instelling.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen. In de taakuitoefening ben je flexibel en je kunt met stresssituaties omgaan.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel van de procedure uit.

Wat bieden we je

Wij bieden een interessante baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Bij binnenkomst neem je deel aan de geaccrediteerde webtraining van de University of Oxford. Je kunt ook deel gaan nemen aan het programma Klinisch Leiderschap dat Arkin/Novarum ontwikkeld heeft.

De arbeidsovereenkomst is voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ en het salaris is naar zwaarte van de werkzaamheden, kennis en ervaring. Arkin heeft goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende regeling OV-woonwerkverkeer en regeling studiefaciliteiten.

Meer weten?

Zie ook www.novarum.nl en www.arkin.nl

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elske van den Berg (klinisch psycholoog / directeur behandelzaken) of Annette Sanders (directeur bedrijfsvoering), beide bereikbaar via telefoonnummer 020-590 4710.

 

Solliciteren kan via de vacature : https://www.werkenbijarkin.nl/vacatures/gz-of-klinisch-psycholoog-of-psychotherapeut/

17 juli 2017  -  22 augustus 2017
GZ- of Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.