Avatar
17 juli 2017 - Annemieke van der Poel plaatste:

GZ-psycholoog, NAH Huize Padua (NAH.1702)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als GZ-psycholoog? Wil je werken in een boeiende omgeving en ligt je interesse, kennis en kunde bij de doelgroep Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) met forse gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek? Dan is GGZ Oost Brabant per 1 oktober 2017 op zoek naar jou!

24 uur per week, voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging

 

Wat doe je?

Als GZ-psycholoog ben je werkzaam binnen een multidisciplinair team en werk je zowel klinisch als poliklinisch. Je verricht neuropsychologische diagnostiek en verricht in dit kader intakes, doet observaties, stelt een testbatterij samen en integreert en interpreteert bevindingen om te komen tot een conclusie en advies voor bejegening of behandeling.
Daarnaast heb je een belangrijke rol bij de analyse van gedragsproblemen. Je behandelt cliënten en hun systeem vanuit verscheidene psychologische methodieken, toetst het effect van de behandeling en draagt zorg voor continuïteit. Daarnaast ondersteun je de multidisciplinaire teams bij de behandeling van cliënten. Je begeleidt samen met collega’s een basispsycholoog en stagiaires.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als GZ-psycholoog heb je inlevingsvermogen, beschik je over uitstekende communicatieve en reflectieve vaardigheden, ben je nauwkeurig, oplettend en proactief. Daarnaast beschik je over:

 • Een diploma doctoraal psychologie, en registratie als GZ-psycholoog in het BIG-register

 • Kennis van en ervaring met de doelgroep NAH

 • Ruime ervaring met neuropsychologische diagnostiek en ervaring met behandeling van cliënten met neuropsychologische problematiek

 • Kennis van de relevante (delen van) wetten, zoals de Wet BIG, WGBO en BOPZ

Verwacht wordt dat je relevante kennis bijhoudt door bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie

 

Afdelingsinformatie

NAH Huize Padua biedt 3e lijns super specialistische revalidatie, behandeling en rehabilitatie/verblijf aan mensen van 18-65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het betreft patiënten met hersenletsel die niet in de reguliere zorg terecht kunnen vanwege bijkomende psychiatrische problemen, gedragsproblemen of premorbide persoonlijkheidsproblematiek. Ons behandelteam, dat bestaat uit deskundigen op het gebied van behandeling, paramedische zorg, therapie en wonen en dagbesteding, brengt revalidatie- en psychiatrische zorg samen. Wij revalideren de lichamelijke beperkingen, en behandelen de cognitieve problemen en de gedragsproblemen en/of andere psychiatrische klachten.

Binnen het circuit stellen we hoge standaarden: we hebben de lat hoog liggen. Het kan altijd beter. Een hoog deskundigheids- en bekwaamheidsniveau wordt nagestreefd. Wij hebben de ambitie om als topklinisch te worden erkend. Wetenschappelijk onderzoek hoort bij deze ambitie, ondersteunt de ontwikkeling en draagt bij aan de kennis in ons netwerk. Actief onderdeel zijn van het landelijke netwerk van zorgverleners en zorginstellingen voor NAH vinden we erg belangrijk.

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform FWG 65 cao GGZ en is maximaal € 5.046,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Een salarisgarantie in dezelfde functie blijft bestaan.

 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek

 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,05 % eindejaarsuitkering

 • Aanmelding bij PFZW

 • Collectiviteitskorting bij IZZ

 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao

 • Reiskostenvergoeding

 

Indien je interne kandidaat bent met een vast contract, behoud je dit contract.

Externe kandidaten bieden wij een contract voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Climmy Pouwels, GZ-psycholoog i.o. tot specialist (gios), klinisch neuropsycholoog, 0492-846543

 

Reageer vóór 12 augustus 2017 door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

Gesprekken vinden plaats in week 34 en 35.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.