Avatar
20 juli 2017 - Pauline Huijzer plaatste:

Inspiratiesessies Koppeltaal: Samen Zorg Organiseren

Donderdag 28 september in Houten 
Donderdag 23 november in Harderwijk

Stichting Koppeltaal nodigt u, mede namens VZVZ (Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie), uit voor het interactieve event: ‘Koppeltaal, samen zorg organiseren’.

Koppeltaal
Wellicht heeft u al kennis gemaakt met Koppeltaal of misschien bent u er nog niet mee bekend. Koppeltaal is een integratiestandaard om informatiesystemen, serious games, apps en andere toepassingen binnen GGZ- en verslavingszorgaanbieders met elkaar te integreren. De afgelopen jaren werkte een toegewijd team met een enthousiaste technische community hard aan de realisatie. Inmiddels hebben verschillende GGZ-instellingen Koppeltaal in gebruik om e-health van diverse leveranciers aan hun cliënten aan te bieden. Daarnaast wordt Koppeltaal door de grote EPD-leveranciers benut om EPD- en ROM-applicaties te koppelen.

Cliënt centraal 
Tijdens de bijeenkomst introduceren wij de mogelijkheden die Koppeltaal de cliënt biedt. Ook beantwoorden wij de vraag hoe Koppeltaal u als zorgaanbieder helpt om uw cliënten een optimale behandeling te bieden. Verder delen wij de overwegingen waarom IT-leveranciers aansluiten op Koppeltaal, en hoe de samenwerking tussen zorgaanbieders en IT-leveranciers verloopt om dit te realiseren.

VZVZ en Koppeltaal
VZVZ en Koppeltaal werken sinds 1 juli 2017 nauw samen aan de doorontwikkeling en verdere introductie van Koppeltaal. Dat willen wij tot uiting laten komen door dit event mede te organiseren.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is interessant voor bestuurders, beleidsmakers, behandelaren, Chief Information Officers, IT-verantwoordelijken en e-health-verantwoordelijken binnen GGZ- en verslavingszorginstellingen. Er is ruimte om kennis en ervaring te delen en te ontdekken welke voordelen Koppeltaal uw organisatie kan bieden.

Mis dit niet en schrijf u nu in!
U kunt zich aanmelden voor één van onderstaande data.

donderdag 28 september  

13:00 - 16:30 uur

Van der Valk Houten  

donderdag 23 november

13:00 - 16:30 uur

Van der Valk Harderwijk

Binnenkort leest u hier meer informatie over het complete programma voor deze middagen.

Wij ontmoeten u graag persoonlijk op één van deze dagen.

Met vriendelijke groeten,

Namens Stichting Koppeltaal,

Martin de Heer
Bestuursvoorzitter Koppeltaal            
Namens VZVZ,

Antoon Kuijpers
Voorzitter Raad van Bestuur VZVZ

VZVZ

Postbus 30920
2500 GX Den Haag
070 31 73 492
communicatie@vzvz.nl
www.vzvz.nl

20 juli 2017  -  24 november 2017
Inspiratiesessies Koppeltaal: Samen Zorg Organiseren
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.