Avatar
24 juli 2017 - Ilona Bos plaatste:

Basisopleiding Psychotrauma - sep 2017

Dit najaar organiseert Arq Academy 2 opleidingen die kunnen worden gezien als brede introductie op het gebied van Psychotrauma.

De Basisopleiding Psychotrauma voor BIG https://academy.arq.org/ggz-professionals-cursus-2/basisopleiding-psychotrauma-voor-big-i-o
Deze training is bedoeld voor BIG geregistreerde hulpverleners zoals GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, psychiaters en zij die hiervoor in opleiding zijn. Deelnemers dienen ervaring te hebben met traumabehandeling; waarbij vooral basis kennis en enige ervaring van exposure technieken / cognitieve gedragstherapie gewenst is. Zij dienen actuele casuïstiek in te kunnen brengen.
Docenten: Patricia Dashorst, Simone de la Rie, Mayaris Zepeda Mendes, Jackie June ter Heide, Joke van Bokkem.

De Basisopleiding Psychotrauma voor HBO +.   https://academy.arq.org/ggz-professionals-cursus-2/basisopleiding-psychotrauma-voor-hbo
Deze opleiding is in het bijzonder bedoeld voor zorgprofessionals (Maatschappelijk werkers, (basis) psychologen, medewerkers van Centra Jeugd en Gezin) die werken met getraumatiseerden en in hun werk tegen situaties en problemen aanlopen die om specifieke aandacht en meer kennis over psychotrauma en PTSS  vragen.
Docenten: Joke van Bokkem, Marieke Sleijpen, Inez Schelfhout, Gea Schelee, Marja de Langen, Adriana Jasperse,  Jannetta Bos, Odile Swagemakers, Chris Wilms.

Voor beide opleidingen zijn nog plekken beschikbaar.

Voor meer informatie: http://academy.arq.org/portal-outsite/ggz-professionals

8 september 2017  -  21 december 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.