Avatar
7 augustus 2017 - Wervingsbureau Dichterbij plaatste:

SPV'er werkgebied Limburg, 170192

Wil jij als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige carrière maken?

Stevig – onderdeel van Dichterbij- zoekt een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor 28 tot 36 uur per week voor het Forensische Fact Team, standplaats Oostrum, waarbij het werkgebied Limburg betreft.

 

De kerntaak is het bieden van behandeling in de vorm van therapie en training aan cliënten die zelfstandig, bij ouders of in een woonvorm wonen en voor behandeling naar de dagbehandeling komen. Je werkt hier met cliënten met  een lichte verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek  en/of psychiatrische stoornissen (SGLVG-doelgroep).


In deze functie werk je interdisciplinair samen met een gedragswetenschapper en een psychiater vanuit een integrale hulpvraagbenadering. Je legt namens de organisatie het eerste contact met de cliënt, verzorgt de intake, verricht screening en levert een bijdrage ten behoeve van diagnostiek. Daarnaast ben je bezig met het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandeling. Je betrekt daarbij het netwerk van de cliënt en de relevante betrokken in- en externe hulpverleners. Je geeft advies en psycho-educatie aan de cliënt, verwijzers en andere organisaties.

 

Dit ben jij

 • Je hebt relevante werkervaring in de klinische SGLVG behandelsetting;

 • Je bent in het bezit van een diploma MGZ of GGZ;

 • Je hebt kennis van psychopathologie, systeemtherapie, verslavingszorg, ontwikkeling dynamische-, acute, en sociale psychiatrie, resocialisatie en crisisinterventiemethoden;

 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden;

 • Je bent een teamplayer met coaching vaardigheden vooral ook in samenwerking met netwerkpartners;

 • Je werkt graag en goed samen met cliënten, hun verwanten, collega’s, de relevante externe instanties, lokale omgeving en lokale partners;

 • Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete behandelvragen;

 • In het bezit van een relevant professioneel netwerk in de regio waar jouw voorkeur naar uit gaat;;

 • Een goede leerhouding, kennis van en gevoel voor systemisch werken;

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid om veel zakelijke kilometers te maken.

Dit zijn wij

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en gedrags- en/of psychiatrische stoornis.  Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met een multidisciplinair team: de cliënt zelf, de behandelaar(s), andere betrokken professionals en de directe omgeving. We richten ons op het versterken van de onderlinge samenhang. Daarnaast proberen we een omgeving te creëren die in balans is.

We zijn één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra en willen Top-GGZ worden. STEVIG is ambitieus, dynamisch en altijd in ontwikkeling. Wij bieden maatwerk op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg. We werken in de provincies Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van onderzoek, diagnostiek,  behandelingen en wetenschappelijk onderzoek.

Stevig is een onderdeel van Dichterbij.

Dichterbij ondersteunt zo’n 5.000 mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten. We streven naar een ongedeelde samenleving, naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. Zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt, professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte. Spreekt dit je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Dit bieden we

 • Zinvol en boeiende samenwerkingmet patiënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s, alsmede de relevante externe instanties;

 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een zelfstandig functionerend team;

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken;

 • Een contract voor de duur van bepaalde tijd, van maximaal 1 jaar. Hierbij is de kans op verlenging van dit contract, waarbij ook uitzicht is op een vast contract, bij voldoende formatieruimte en gebleken geschiktheid;

 • Een salaris van minimaal € 2.574,00 tot maximaal € 3.798,00 bruto, conform FWG 55, op basis van een 36-urige werkweek.

Kies jij voor een carrière als SPV?

Stuur je CV en motivatie voor 1 september dan naar wervingsbureau@dichterbij.nl, onder vermelding van vacaturenummer 170192. 

Voor meer informatie over de functie verwijzen we naar Huub Verrijt, Manager Stevig op nummer 06-51886375. Voor vragen over de procedure kun je bellen met het Wervingsbureau op telefoonnummer 088-7540060. Deze vacatureruimte valt onder RVE STEVIG. 

7 augustus 2017  -  31 augustus 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.