Avatar
17 augustus 2017 - Annemieke van der Poel plaatste:

GZ-psycholoog (Interim) FACT Gemert Laarbeek (HPL.1740)

20-24  per week, zwangerschap vervanging november 2017 tm juni 2018

 

Wat doe je?

Als GZ-psycholoog bij GGZ Oost Brabant heb je een zeer divers takenpakket: het verrichten van intakes, diagnoses en behandelindicaties stellen, het uitvoeren van diverse psychologische behandelingen en psychodiagnostisch onderzoek. Ook neem je actief deel aan het multidisciplinair overleg en behandelplanbesprekingen en je behandelt cliënten mee conform het opgestelde behandelplan.

De caseload is zeer divers en uitdagend. Binnen het FACT Gemert Laarbeek wordt gewerkt met het concept van een ‘shared caseload’, waarbij je met een dossierhouder en andere teamleden gezamenlijk de verantwoordelijkheid draagt voor de uitvoering van het behandelplan.

ALS GZ-psycholoog kun je een zeer waardevolle aanvulling bieden op de behandeling, die voor verandering kan zorgen bij de cliënt. Je behandelt waar mogelijk cliënten vanuit verschillende evidence based psychologische methodieken, bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie en/of EMDR. Daarnaast verricht je psychodiagnostisch onderzoek.
De creativiteit en volhardendheid die hierbij soms komt kijken zorgt voor veel werkvreugde en het gevoel iets te kunnen betekenen voor deze doelgroep. Als FACT psycholoog neem je ook deel aan de 3-maandelijkse overleggen met de FACT-psychologen van de andere regio’s. Deze collega’s zijn ook altijd bereikbaar voor overleg.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als GZ-psycholoog ben je communicatief vaardig en kun je goed samenwerken in multidisciplinair teamverband. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties:

 • Een afgeronde opleiding GZ-psychologie (BIG-geregistreerd)

 • Bekwaamheid te handelen conform zorgpaden en multidisciplinaire richtlijnen

 • Accuratesse wat betreft registratie, dossiervoering en taken rondom de directe cliëntenzorg

 • Affiniteit met en bij voorkeur ervaring met het behandelen van cliënten binnen FACT

Ervaren basispsychologen worden ook uitgenodigd om te solliciteren

 

Het team

Wij zijn een zeer enthousiast en gedreven team dat erg sterk is in samenwerking en collegialiteit. Het team bestaat uit ambulant begeleiders, SPV-ers, trajectbegeleider, psychiater, secretaresse, verpleegkundig specialist, teamleider, ervaringsdeskundige en GZ-psycholoog. Ook zijn er regelmatig stagiaires van diverse disciplines. Wij werken intensief samen met de woonvormen in de regio.

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor wetenschappelijk onderzoek.

 

Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform FWG 65 cao GGZ en is maximaal € 5.046,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek

 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,05% eindejaarsuitkering

 • Aanmelding bij PFZW

 • Collectiviteitskorting bij zorgverzekering IZZ

 • Reiskostenvergoeding

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag – met ‘n zachte G – met je in gesprek. Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met:

Charity van Tienen, GZ-psycholoog FACT Gemert/Laarbeek bereikbaar op: 06-10 42 16 40 of

Caroline Bleijenberg, Teamleider Fact Gemert Laarbeek & de woonvormen de Berken, bereikbaar op 06-39 26 47 66.

Reageer vóór 1 september 2017 door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.