Avatar
23 augustus 2017 - Laura Hospes plaatste:

Foto expositie 'I Survived Another Day'

Voor de foto-expositie 'I Survived Another Day' ben ik op zoek naar samenwerkingen.

Ik ben Laura Hospes, een fotografe uit Groningen. Ik maak zelfportretten over mijn eigen depressie, PTSS en dwangstoornis. Deze zelfportretten ga ik in april 2018 exposeren in een prachtige ruimte in Assen (www.ruimtep60.com). Tevens wil ik de expositie online beschikbaar stellen (via 360° fotografie, zodat de kijker er op internet doorheen kan lopen), waardoor ook publiek dat moeilijk uit huis komt de expositie kan bezoeken. 

Door middel van deze expositie wil ik psychische problematiek bespreekbaar maken; als een soort voorlichting door een ervaringsdeskundige via beelden. Ik wil graag mijn fotografie en dus mijn persoonlijke verhaal delen en daarmee de rol van vertaler op mij nemen tussen mensen met en zonder psychische problematiek. Dat houdt in dat ik hoop dat de eerste groep mensen zich kan herkennen in mijn werk en de tweede groep kan inzien hoe heftig deze, vaak onzichtbare, problematiek kan zijn. 

Ik ben op zoek naar nuttige samenwerkingen, waardoor ik bovenstaande doelen nog beter kan bereiken. Natuurlijk ben ik op zoek naar financiering voor de onkosten die ik maak, maar ik dacht ook aan het houden van lezingen of voorlichtingen in de expositie ruimte. Ik sta open voor andere ideeën.

Als u interesse heeft, kan ik u het complete projectplan toesturen en kunnen we kijken naar hoe deze samenwerking tot een succesvol einde gebracht kan worden.

Groet,

Laura Hospes

8 april 2018  -  29 april 2018
Foto expositie 'I Survived Another Day'
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.