Avatar
25 augustus 2017 - Leids Congres Bureau plaatste:

5e Landelijke Studiedag Multiprobleemgezinnen

Het Leids Congres Bureau nodigt u uit om deel te nemen aan de 5e Landelijke Studiedag Multiprobleemgezinnen. Zowel op inhoudelijk als beleidsmatig gebied gebeurt er veel in de hulpverlening voor gezinnen met complexe problematiek en daar is de laatste tijd steeds meer aandacht voor, zowel in het werkveld als in de media. Wat doet deze complexe gezinsproblematiek met de professional? 

Tijdens deze studiedag gaan we in op actuele ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de veranderende kaders en richtlijnen, en krijgt u handvatten voor het werken met de richtlijnen. Tevens is er aandacht voor wijkgericht werken en de gevolgen daarvan.

 

Doelgroep: Professionals die in hun werk te maken krijgen met multiprobleemgezinnen, beleidsmakers en managers zijn ook van harte welkom.

 

Datum en locatie
Woensdag 29 november 2017  in Aristo Amsterdam.

 

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen (Kwaliteitsregister V&V) en maatschappelijk werkers (Registerplein). Zie onze website voor meer informatie. Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.


Kosten*

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 340,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij inschrijving vóór 2 oktober ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en bedragen de kosten € 315,00 p.p.

Collegakorting: € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 2 oktober  € 290,00, daarna € 315,00.

 

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw


Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/Multiprobleemgezinnen

29 november 2017  -  29 november 2017
5e Landelijke Studiedag Multiprobleemgezinnen
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.