Avatar
25 augustus 2017 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

GZ psycholoog FPP

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

De eenheid Acute en Forensische Behandeling (AF) behandelt de acute psychiatrische problematiek van cliënten middels een klinische, een ambulante en een crisisfunctie. Het Centrum voor Forensische Psychiatrie bestaat uit een Forensisch Psychiatrische Afdeling en een Forensisch Psychiatrische Polikliniek (FPP). De polikliniek is voor cliënten vanaf 18 jaar die in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen met justitie, problemen hebben op as I en/of as II en daarnaast hulp en ondersteuning kunnen gebruiken bij zaken als verslaving, wonen, werken, financiën, dagbesteding en sociale contacten.
De kerntaak van het team is om (terugval in) delict- of ander ongewenst gedrag te voorkomen bij cliënten met een forensische titel en bij reguliere cliënten, waarbij er sprake is van maatschappelijk problematisch gedrag. Tot de diensten horen (psychotherapeutische) behandeling, (medicamenteuze) behandeling, psycho-sociale begeleiding, diagnostiek, forensische casemanagement evenals het verzorgen van de nazorgtrajecten voor cliënten die klinisch opgenomen zijn geweest. Het team biedt tevens consulten aan interne en externe ketenpartners. De forensische polikliniek is laagdrempelig, toegankelijk en werkt outreachend. De problematiek van onze cliënten valt in vier groepen uiteen, cliënten die voornamelijk te kampen hebben emotieregulatie-, agressiehanterings- of zeden problematiek naast de vierde groep cliënten die delicten op instrumentele wijze inzetten om hun doelen te bereiken. 

De functie
Wij zoeken voor de forensische polikliniek een betrokken GZ-psycholoog die het een uitdaging vindt om met moeilijke cliënten te werken. Uw kerntaken bestaan uit het uitvoeren van uiteenlopende behandelingen, zowel individueel als in een groep. Van belang hierbij is dat u ervaring heeft met diverse vormen van therapie, zoals EMDR, MBT, CGT en Schemafocused therapie. Het is absoluut een pré als u bekend bent met het uitvoeren van risicotaxatie, delictanalyse en het opstellen van een terugvalpreventieplan. Naast de behandeltaken heeft u een kleinere taak als eindeverantwoordelijke voor het psychologisch onderzoek dat door basispsychologen en/of psychologen in opleiding uitgevoerd wordt. U komt te werken in een klein maar zeer betrokken team bestaande uit een teammanager, hoofdbehandelaar, psychiater, Behandelaar B en drie forensische casemanagers. Het hoofd behandeling zorgt voor de randvoorwaarden zodat u alle ruimte heeft om cliënten op effectieve wijze te behandelen. 

Wij vragen
U bent geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog volgens de wet BIG. U heeft aantoonbare affiniteit met de forensische doelgroep. U beschikt over kennis en ervaring met kort- en langdurende (psychotherapeutische) behandeling en psychologische (test-) diagnostiek. Er wordt op de polikliniek gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schema therapie en MBT. 
U kunt goed in teamverband werken met verschillende disciplines. 

Wij bieden
Dienstverband: Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uren per week. 
Werktijden: In overleg.
Salaris: De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn overeenkomstig de CAO-GGz. Inschaling FWG 65

Informatie
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Behnam Hannani, Teammanager AFB, te bereiken via g.hannani@reiniervanarkel.nl. Of bekijk onderstaande film over de afdeling AFB.

Solliciteren

Referentienummer: AFB 2017-06

Afdeling: Personeelsadministratie

Adres: Postbus 10150, 5260 GB  Vught

E-mail: werken@reiniervanarkel.nl

Overig: Uw sollicitatiebrief met CV onder vermelding van het vacaturenummer AFB 2017-06 graag mailen naar werken@reiniervanarkel.nl.  

Sluitingsdatum: 1 december 2017

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

25 augustus 2017  -   1 december 2017
GZ psycholoog FPP
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.