Avatar
29 augustus 2017 - Stijn van Engelen plaatste:

Seminar Horizontaal toezicht

Op 12 september organiseert Eldermans en Geerts in samenwerking met BDO een seminar over horizontaal toezicht. In dit seminar bereiden wij u voor op de verandering in dit controleproces en bespreken wij de voor- en nadelen van deze nieuwe manier van controleren.

Tijdens dit seminar gaan wij onder andere in op de verschillende vormen van horizontaal toezicht.

Waar op dit moment vooral in de medisch specialistische zorg via horizontaal toezicht wordt gecontroleerd zien we steeds vaker varianten in andere zorgsoorten terugkomen. Binnen de GGZ is dat bijvoorbeeld het zelfonderzoek 2015. Verder worden diverse experimenten van soortgelijke controlevormen gestart.

De verwachting is dan ook dat deze controlevorm snel toegepast zal worden in andere zorgsoorten. In dit seminar bereiden wij u voor op deze  nieuwe vorm van controle. Aanmelden kan op  de website E|G

Tijdens dit seminar zal naast advocatenkantoor E|G ook BDO een gedeelte van de presentatie verzorgen en u meenemen in praktische implementatie van beheersmaatregelen.    

29 augustus 2017  -  12 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.