Avatar
29 augustus 2017 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

Verpleegkundige B HIC

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

De vacature ontstaat per direct op de afdeling High Intensive Care (HIC). De HIC is een gesloten opname afdeling voor cliënten in crisis. De doelstelling van de afdeling is het bieden van stabiliteit. Op de HIC is sprake van veel dynamiek. Deze dynamiek is het gevolg van zowel de snel wisselende groepssamenstelling als de dynamische/crisissituatie waarin de individuele cliënt zich bevindt. De individuele behandelplannen, afdelingsregels en het dagprogramma zijn leidend. Er is een basis dag- en weekprogramma voor elke unit.

De functie
Als verpleegkundige B zorg je, als onderdeel van het team, voor een kwalitatief behandelklimaat voor de cliënten. Daarnaast ben je persoonlijk begeleider voor 2 á 4 cliënten.
Als persoonlijk begeleider voer je regie over de inhoud van de behandeling voor de aan jou toegewezen cliënten en stuur je je collega’s aan in de uitvoering hiervan. Je bent vernieuwings- en veranderingsgericht en bewaakt de voortgang van de behandeling.
Vanwege de dynamische omgeving moet je in je functie snel kunnen denken en handelen, en gezamenlijk met het multidisciplinaire team beleidswijzigingen van cliënten door kunnen voeren. Als verpleegkundige B wordt van je gevraagd om innoverend en initiatiefrijk te zijn en het voortouw te nemen in het gezamenlijk door ontwikkelen van deze afdeling. 

Voor het werken op deze afdeling is het van belang dat je beschikt over de volgende competenties:

* Flexibiliteit
* Inlevingsvermogen
* Besluitvaardigheid
* Aanspreken/feedback geven
* Resultaatgerichtheid/doelgerichtheid
* Initiatief (zelfstandigheid, proactief handelen)
* Stressbestendigheid

Kritieke situaties
* Je bent stressbestendig en reageert adequaat in kritieke situaties waarbij bijvoorbeeld agressie aanwezig is.
* Je bent inventief en kunt ad hoc nieuwe inzichten in acties omzetten.
* Je kunt kritisch en met een open houding reflecteren op jezelf en gezamenlijk met anderen. Op de afdeling wordt een nauwe samenwerking gevraagd met collega’s en betrokken disciplines.
* Je kunt gemakkelijk en snel een onderbouwde mening vormen en op basis daarvan beslissingen nemen en standpunten innemen.
* Je vind het prettig om in een veranderende omgeving te werken en wanneer veranderingen wenselijk zijn, draag je bij aan het doorvoeren hiervan.
* Je beheerst de benodigde competenties en ervaring om de-escalerend te werken.

Wij vragen

* Een hbo-diploma verpleegkunde;
* Kennis op het gebied van dubbeldiagnostiek is wenselijk.
 

Wij bieden

Dienstverband: Het betreft een tijdelijk dienstverband van 36 uur met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling.

Werktijden: Onregelmatige diensten.
Salaris: De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO GGZ. Inschaling FWG 45.

Informatie
Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arianne van Hoorn, teammanager, via telefoonnummer 06-31753762.

Solliciteren

Referentienummer: AFB 2017-10

Afdeling: Personeelsadministratie 

Adres:Postbus 10150, 5260 GB Vught

E-mail: werken@reiniervanarkel.nl

Overig: Je sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer AFB 2017-10 graag mailen naar werken@reiniervanarkel.nl

Sluitingsdatum:18 september 2017

29 augustus 2017  -  18 september 2017
Verpleegkundige B HIC
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.