Avatar
29 augustus 2017 - Emergis Werving & Selectie plaatste:

Kom werken bij Emergis als psychiater medium care 1

Psychiater Medium Care 1

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Emergis wil er voor alle mensen in Zeeland zijn om hulp te bieden als een geestelijk gezondheidsprobleem zich aandient. In welke vorm of mate dan ook. Emergis is er voor zowel de specialistische ggz als de basis ggz. We werken voor alle leeftijdsgroepen, zowel klinisch als ambulant. Samen met onze cliënten, hun directe omgeving én onze partners zetten we alles op alles om voor iedereen een goede en geestelijke gezondheidszorg mogelijk te maken.

 

Jouw werkplek

Binnen de zorgeenheid Acuut en Hoog intensief zijn er drie klinische crisis-afdelingen die passen in de visie van Emergis waarin ambulante behandeling en begeleiding centraal staan en een crisis een onderbreking is van deze behandeling. De klinische interventie is er op gericht om de cliënt controle te geven over de crisis. En dat in zo'n kort mogelijke, vooraf afgesproken termijn. Deze afdelingen zijn de HIC (High Intensive Care) en twee MC's (Medium Care).

Vanuit de zorgvisie van Emergis zijn herstel, respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid kernwaarden die ook de uitgangspunten vormen binnen deze afdelingen. Met de vernieuwing van de zorgeenheid acuut

en hoog Intensief ontvangen cliënten een betere, snellere, meer professionele en menswaardige behandeling vanuit een gelijkwaardige positie. Met elkaar werken we hard aan de ontwikkeling van de afdelingen.

 

Medium Care I

De Medium Care I (MC I) is volop in ontwikkeling. MC I is er voor die cliënten die kortdurende crisisinterventie nodig hebben maar minder zorgintensief en minder controle verlies hebben in hun crisis. Opschaling is aan de orde maar moet vooral beheersbaar zijn in de comfort room. We beschikken over dertig bedden verdeeld over vier units. MC I is er voor zowel nieuwe cliënten als ambulante cliënten in crisis.

 

Jouw functie

In MC I werk je samen in een team van psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werker, verpleegkundigen, agogen, en ervaringsdeskundigen. Met jouw team geef je zorg aan patiënten met een ernstige psychiatrische stoornis en meervoudige gedragsproblematiek, die een gevaar vormen voor zichzelf en hun omgeving. Het acute karakter maakt intensieve zorg en een gesloten verblijf noodzakelijk. Als psychiater geef je leiding aan het team. Je stelt de diagnose en stelt een behandelplan op. Kortdurende opname in een maximaal beschermde omgeving is het uitgangspunt. Dwang en drang worden maximaal voorkomen; het terugwinnen van de eigen regie en zorg gericht op herstel staan voorop.

Ervaring en affiniteit met van deze vorm van ggz-verlening zijn belangrijk. We zoeken psychiaters die – bij voorkeur – 4 dagen beschikbaar zijn.  

 

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij vragen een BIG- en AGB-registratie.

 

Ons aanbod

  • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken.
  • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg.
  • Ams-regeling ggz van toepassing.
  • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst.
  • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-
  • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10 % van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
  • Een dag per week op onze kosten werken aan wetenschappelijk onderzoek

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt graag om ook voor jouw partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Ga jij de uitdaging aan?

Voor meer informatie of bijvoorbeeld een rondleiding ter kennismaking, neem je contact op met Fryda Evertse, directeur/psychiater, telefoon 0113 26 75 30, of via e-mail: f.evertse@emergis.nl.

Het nummer van deze vacature is: 2017.003.

Heb je interesse? Zie voor de volledige tekst bijgaande link: https://www.emergis.nl/vacatures/psychiater-medium-care-1/

Emergis’ visie op zorg

Zorgen is een onderdeel van het menselijk bestaan. Zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander: kind, ouder, partner, broer, buurvrouw, vriend, bewoner of patiënt. Als mantelzorger, vrijwilliger en onbetaald; of als professional, formeel en betaald. Om welke relatie het ook gaat, zorgen kenmerkt zich door de betrokkenheid van mensen bij elkaar en de overtuiging dat iedereen recht heeft op een waardig en zinvol leven. Emergis spant zich in om een bijdrage te leveren aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Door middel van professionele zorg. Niet minder maar ook niet meer dan nodig is, want ook aan zorg zitten grenzen.

Kom werken bij Emergis als psychiater medium care 1
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.