Avatar
29 augustus 2017 - Emergis Werving & Selectie plaatste:

Kom werken bij Emergis als psychiater FACT

Psychiater FACT Goes

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is de ambitie van Emergis deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen.

Jouw werkplek

Een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Dat is de opdracht die Emergis zichzelf geeft. Gedreven door onze visie op zorg en aangemoedigd door complexe veranderingen in onze omgeving willen wij uiteindelijk het volgende bereiken: inwoners van Zeeland doen graag een beroep op Emergis vanwege onze goede ambulante behandeling, zorg en begeleiding voor mensen met matig tot (zeer) ernstige en complexe psychiatrische problematiek. Zij ontvangen die hulp op een manier die we voor onszelf ook wensen: dicht bij huis, licht waar het kan, intensief wanneer nodig, gericht op zelfregie en herstel. Met duidelijke aanspreekpunten, korte lijnen, snelle interne of externe verwijzing en een goede overdracht indien andere zorg (tijdelijk) meer passend lijkt te zijn.

 

We hebben momenteel ruimte voor een nieuwe collega voor het FACT team Goes. Het FACT team Goes gaat intensief samenwerken met het FACT team de Bevelanden op dezelfde locatie.

Jouw functie

Je hebt hart voor mensen, bent een teamspeler en bent in staat om als playing captain inhoudelijk leiding te geven aan het FACT-team waarvan je deel uitmaakt. Je werkt in woord en daad vanuit de rehabilitatie- en herstelvisie en zoekt steeds de samenwerking met cliënten en hun netwerk. Je bent als psychiater dicht betrokken bij de behandeling als dat nodig is en volgt de voortgang op grotere afstand als dat kan. Je levert daarnaast een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling en de kwaliteit van het FACT team en levert een bijdrage aan de opzet van de poli psychose/autisme.

Het betreft een functie voor minimaal 27 uur per week.

Jouw profiel

We verwachten van jou kwaliteit als mens en als medisch specialist. Een betrokken en zakelijke opstelling en registratieve nauwkeurigheid. In ruil daarvoor vallen we je niet lastig met overbodige bureaucratie. Je vind meedenken en mee ontwikkelen leuk. Onze integrale psychiatrie is immers voortdurend in beweging.

Ons aanbod

  • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken.
  • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg.
  • Ams-regeling ggz van toepassing.
  • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst.
  • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-
  • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10 % van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
  • Een dag per week op onze kosten werken aan wetenschappelijk onderzoek

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor je partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Ga jij de uitdaging aan?

Voor meer bijzonderheden  of bijvoorbeeld een rondleiding ter kennismaking, neem je contact op met Fryda Evertse, directeur/psychiater, telefoon 0113 26 75 30, of via e-mail: f.evertse@emergis.nl, of met Els de Blok, manager, telefoon 06 13 35 97 57 of via e-mail: deblok@emergis.nl.

Het nummer van deze vacature is: 2017.107.

 

Heb je interesse? Klik op bijgaande link voor de volledige vacaturetekst: https://www.emergis.nl/vacatures/psychiater-fact-goes/

Emergis’ visie op zorg

Zorgen is een onderdeel van het menselijk bestaan. Zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander: kind, ouder, partner, broer, buurvrouw, vriend, bewoner of patiënt. Als mantelzorger, vrijwilliger en onbetaald; of als professional, formeel en betaald. Om welke relatie het ook gaat, zorgen kenmerkt zich door de betrokkenheid van mensen bij elkaar en de overtuiging dat iedereen recht heeft op een waardig en zinvol leven. Emergis spant zich in om een bijdrage te leveren aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Door middel van professionele zorg. Niet minder maar ook niet meer dan nodig is, want ook aan zorg zitten grenzen.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.