Avatar
29 augustus 2017 - Emergis Werving & Selectie plaatste:

Kom werken bij Emergis als psychiater zorgprogramma eetstoornissen

Psychiater zorgprogramma eetstoornissen

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is onze ambitie deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. Het is onze uitdaging en inspiratie om samen met anderen te werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.

Jouw werkomgeving

Als onderdeel van de GGZ-instelling Emergis bieden wij hoog-specialistische zorg en behandeling aan cliënten met een eetstoornis. Dit wordt geboden door gemotiveerde en zorgzame hulpverleners. De komende vier jaar werkt het zorgprogramma eetstoornissen van Emergis toe naar een derdelijns specialistische behandeling in kader van project “TOP-GGZ ”. Het zorgprogramma eetstoornissen van Emergis is hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met PsyQ eetstoornissen (volwassenenzorg) en Ithaka, de Jutters en Lucertis (allen Kind en Jeugd).

We zijn in het proces om transitiepsychiatrie vorm te geven door het ontwikkelen van een programma aanbod 16-23 jaar, waarin medewerkers van kind en jeugd en volwassenenzorg samenwerken. We werken regio overstijgend.

 

Ons zorgprogramma omvat de volgende onderdelen: poliklinische behandeling, ambulante behandeling, klinische behandeling en mogelijkheid voor second opinion/ diagnostiek. De behandeling richt zich op behandeling maar ook op het leren omgaan met ziektesymptomen. Er wordt gebruik gemaakt van de Cognitieve Gedragstherapie – Eetstoornissen (CBT-E) en Specialist Supportive Clinical Management waarbij “shared decision making “een vereiste is. Een goede hulpverleningsrelatie met de cliënt en de betrokken naasten staan hierbij voorop.

Het zorgprogramma is aangesloten bij de Nederlandse Academie Eetstoornissen (NAE).

Jouw functie

Als psychiater van het zorgprogramma eetstoornissen heb je affiniteit met eetstoornissen en de expertise, die je onderhoudt, ontwikkelt en deelt. Hierbij werk je nauw samen met het multidisciplinaire team, de verpleegkundig specialist- GGZ en de klinisch psycholoog in het bijzonder. Onze cliënten vragen een psychiater die communicatief vaardig is, die tact en humor weet te combineren.

Je bent een aanwinst voor ons team als jij je herkent als een teamspeler, van aanpakken weet en de ambitie deelt om mee te bouwen aan het ontwikkelen van transitiepsychiatrie en het verkrijgen van de status Top-GGZ  eetstoornissen. Het doen van wetenschappelijk onderzoek in combinatie met klinisch werk, behoort tot de mogelijkheden.

Ons aanbod

  • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken.
  • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg.
  • Ams-regeling ggz van toepassing.
  • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst.
  • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-
  • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10 % van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
  • Een dag per week op onze kosten werken aan wetenschappelijk onderzoek

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt graag om ook voor jouw partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Ga jij de uitdaging aan?

Voor meer bijzonderheden of bijvoorbeeld een rondleiding ter kennismaking, neem je contact op met Fryda Evertse, directeur/psychiater, telefoon 0113 26 75 30, of via e-mail: f.evertse@emergis.nl.

Het nummer van deze vacature is: 2016.200.

Heb je interesse? Via bijgaande link kom je bij de volledige vacaturetekst: https://www.emergis.nl/vacatures/psychiater-zorgprogramma-eetstoornissen/

Kom werken bij Emergis als psychiater zorgprogramma eetstoornissen
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.