Avatar
29 augustus 2017 - Emergis Werving & Selectie plaatste:

Kom werken bij Emergis als psychiater ambulant en deeltijd

Psychiater ambulant en deeltijd Walcheren of Zeeuws Vlaanderen

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is de ambitie van Emergis deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. Het is onze uitdaging en inspiratie om samen met anderen te werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.

 

Jouw werkplek

De ambulante zorg in de regio’s is volop in ontwikkeling. We werken toe naar een integraal aanbod van alle mogelijke ambulante zorg in de regio Walcheren en Zeeuws Vlaanderen. Dat betekent onder andere herkenbaarheid naar de buitenwereld door het hanteren van één voordeur, maar ook door intern zo min mogelijk schotten te hebben.

Op Walcheren en in Zeeuws Vlaanderen biedt Emergis ambulante, poliklinische, deeltijd en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen en begeleiden volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen, seksuele stoornissen en eetstoornissen.

Mensen willen vaak zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren en graag een zinvol leven leiden. Ook mensen die kort of langere tijd zorg nodig hebben. Onze zorg is daarom in alle gevallen gericht op herstel. De weg naar herstel is een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener(s). We zien de cliënt als expert van zijn eigen leven en maken graag gebruik van zijn eigen deskundigheid.

 

Jouw functie

Wij zoeken een allround collega die werkzaam is op de onderdelen IHT, trauma/cluster B, POP en de crisisdienst tijdens kantoortijden. Onze cliënten vragen een psychiater die communicatief vaardig is, goed met veranderingen kan omgaan en die niet bang is om beslissingen te nemen. Iemand met lef die sturing kan geven aan het team. Samenwerken met cliënt, familie en andere hulpverleners vindt u belangrijk. Je bent een aanwinst wanneer jij je uitgedaagd voelt om, in tijden van veel veranderingen, met het team verder mee te bouwen aan beleid en de ontwikkeling van de geestelijke gezondheidszorg in de regio. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en  kritisch naar je eigen leerproces kijkt.

 

Het aantal uur is in overleg, minimaal 3 dagen per week.

 

Ons aanbod

  • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken.
  • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg.
  • Ams-regeling ggz van toepassing.
  • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst.
  • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000,-
  • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10 % van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
  • Een dag per week op onze kosten werken aan wetenschappelijk onderzoek

 

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor uw partner een passende werkkring in de regio te vinden.

 

Ga jij de uitdaging aan?
Voor meer bijzonderheden of bijvoorbeeld een rondleiding ter kennismaking, neem je contact op met Fryda Evertse, directeur/psychiater, telefoon 0113 26 75 30, of via e-mail: f.evertse@emergis.nl.

 

Heb je interesse, kijk dan via bijgaande link naar de uitgebreide vacaturetekst:https://www.emergis.nl/werken-leren-vrijwilligers/psychiaters/vacature-psychiater/

Emergis’ visie op zorg

Zorgen is een onderdeel van het menselijk bestaan. Zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander: kind, ouder, partner, broer, buurvrouw, vriend, bewoner of patiënt. Als mantelzorger, vrijwilliger en onbetaald; of als professional, formeel en betaald. Om welke relatie het ook gaat, zorgen kenmerkt zich door de betrokkenheid van mensen bij elkaar en de overtuiging dat iedereen recht heeft op een waardig en zinvol leven. Emergis spant zich in om een bijdrage te leveren aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Door middel van professionele zorg. Niet minder maar ook niet meer dan nodig is, want ook aan zorg zitten grenzen.

 

Kom werken bij Emergis als psychiater ambulant en deeltijd
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.