Avatar
30 augustus 2017 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

ANIOS Psychiatrie

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

De functie

- Je werkt als arts in een multidisciplinair team onder supervisie van de psychiater.

- Je verricht diagnostiek en behandeling van patiënten met psychiatrische problematiek.

- Er zijn mogelijkheden bij verschillende eenheden op de locatie in Den Bosch en/of Vught.

Wij vragen

- Een BIG-geregistreerde basisarts met interesse in de psychiatrie.

- Mogelijk ambieer je in de toekomst een opleidingsplaats psychiater

Wij bieden

Dienstverband: Een dienstverband van 36 uur per week. Onze ANIOS zijn in dienst van het Leerhuis en worden gezien als potentiële kandidaten voor een AIOS-plek.

Werktijden: Tijdens kantoortijden en buiten kantoortijden in achterwachtdiensten.

Salaris: Conform CAO-GGZ in FWG schaal 65.

Aanvullende informatie: Reinier van Arkel is er voor inwoners van alle leeftijden in de regio en biedt daarnaast een aantal specialistische GGZ functies waar cliënten vanuit het hele land terecht kunnen. Onze specialisaties zijn GGZ, Traumacentrum, Psychiatrie, angststoornissen, depressie, psychose, persoonlijkheidsstoornissen, crisisinterventie, ambulante behandeling, thuiszorg, deeltijdbehandeling, klinische zorg, woonvormen, Forensische psychiatrie.

Visie van de opleiding

We willen psychiaters opleiden die het vak in de volle breedte kunnen leren en met hun klinische vaardigheden een fundament leggen voor hun verdere carrière. Zie http://www.rvagroep.nl/werken-leren/leerhuis/post-doctorale-opleidingen/opleiding-tot-psychiater voor extra informatie.

Informatie

Spreekt deze functie je aan, maar wil je eerst meer informatie? Mail dan met de heer K.P. Grootens, opleider psychiatrie, via e-mailadres opleidingpsychiatrie@reiniervanarkel.nl of bel naar 073-6586726.

Solliciteren

Referentienummer:        HRC 2017-13

Afdeling:                      Personeelsadministratie

Adres:                         Postbus 10150,5260 GB  Vught

E-mail:                         werken@reiniervanarkel.nl

Overig:                         Stuur je reactie onder vermelding van vacaturenummer HRC 2017-13 naar werken@reiniervanarkel.nl.

Sluitingsdatum:            Geen

ANIOS Psychiatrie
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.