Avatar
30 augustus 2017 - Annemieke van der Poel plaatste:

Verpleegkundig Specialist, Wijkteam Helmond-Peelland (HPL.1741)

32 uur per week, onbepaalde tijd

Wat doe je?

Als verpleegkundig specialist verleen je, in afstemming met de medische specialist, zelfstandig binnen het eigen deskundigheidsgebied GGZ, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan psychiatrische cliënten. Je voert somatisch onderzoek uit. Je richt je op het geven van consultatie en levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Dit met als doelstelling het verbeteren van kwaliteit van zorg voor de specifieke cliëntencategorie, evenals het vormgeven en uitvoeren van zorg gebonden praktijkonderzoek in het kader van innovatie van zorg. Ook neem je deel aan de crisisdienst.

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als verpleegkundig specialist ben je zelfstandig in staat om vanuit een multidisciplinair team je bijdrage te leveren. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van bijbehorende diploma’s en registraties en in bezit van een rijbewijs.

 • het diploma verpleegkunde kwalificatieniveau 5

 • het getuigschrift van de masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP-GGZ)

 • een registratie als verpleegkundig specialist GGZ in het RSV- en BIG register

 • Affiniteit met de doelgroep

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, humor en stressbestendigheid

Het team

GGZ in de Wijk DAS FACT is een multidisciplinair team van psychiater, GZ psycholoog, SPV-en, ambulant begeleiders, trajectbegeleider, ervaringsdeskundige, activiteitenbegeleider en ambulante begeleiders,  die werken volgens de ‘FACT visie’ waarin ‘shared caseload’ en ‘op- en afschalen van zorg’ centraal staan in de dagelijkse begeleiding van de EPA  doelgroep. Ervaring in het werken met cliënten met LVB-problematiek naast hun psychiatrische hoofddiagnose, heeft aanvullende meerwaarde, evenals kennis en ervaring in het werken met EPA clienten met verslavingsproblematiek.

Het team werkt nauw samen met interne en externe ketenpartners: van collega’s op de woonvorm en HIC tot contacten met POH, LEV, thuiszorgorganisaties, mantelzorg en familie van cliënten.

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

Voor meer informatie ga je naar www.ggzoostbrabant.nl

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform FWG 60 cao GGZ en is maximaal € 4.287,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek

 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,05% eindejaarsuitkering

 • Aanmelding bij PFZW

 • Collectiviteitskorting bij IZZ

 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao

 • Reiskostenvergoeding

Als verpleegkundig specialist kun je de kosten voor geaccrediteerde bij- en nascholing tot een maximum van € 1232,- per jaar declareren

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Annie Heijligers, teamleider, telefoonnummer 06-22489651.

Reageer vóór 13 september 2017 door naar de vacature te gaan: http://www.ggzoostbrabant.nl/werken-en-leren/vacatures-en-stageplaatsen. druk in de vacature op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

‘Op deze vacature is de regeling – Collega werft Collega – van toepassing’

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.