Avatar
4 september 2017 - Annemieke van der Poel plaatste:

Verpleegkundige niveau 4 (ASS.1709)

32-36 uur per week, bepaalde tijd

Wat doe je?

Als verpleegkundige niveau 4 voer je verpleegkundige en coördinerende taken uit met betrekking tot de cliëntenzorg. Je werkt methodisch met behandel- en begeleidingsplannen. Je handhaaft en stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten en ondersteunt ze bij psychisch functioneren in nauwe samenwerking met de behandelaar. Daarnaast behartig je de belangen van de cliënten en gaat een samenwerkingsrelatie aan met de familie en andere relaties van de cliënt. Tot slot lever je een positieve bijdrage aan het behandelklimaat, het multidisciplinaire team en de overlegvormen.

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als verpleegkundige niveau 4 heb je inlevingsvermogen, ben je geduldig, oplettend, beschik je over inlevingsvermogen en het vermogen om gestructureerd te werken.

 • diploma verpleegkundige, kwalificatieniveau 4(BIG registratie)

 • ervaring en/of affiniteit met cliënten met een autisme spectrum stoornis en co-morbiditeit

 • ervaring binnen de GGZ is een pré

 • aantoonbare samenwerkingsvaardigheden

 • een op innovatie, ontwikkeling en kennisoverdracht gerichte werkhouding

 • de bereidheid onregelmatige diensten te werken

 • bij voorkeur in bezit van rijbewijs B

Het team

Je komt werken binnen een boeiende en dynamische werkplek binnen de zorggroep Autisme Spectrum Stoornissen die volop in ontwikkeling is. Een enthousiast en collegiaal (multidisciplinair)team dat samen vorm geeft aan de zorg voor deze specifieke cliëntengroep. Op De Beemden behandelen en begeleiden wij 27 mensen met een stoornis in het autistisch spectrum (die over een normale intelligentie beschikken) met daarbij co-morbide problematiek zoals obsessief-compulsieve stoornissen, angststoornissen, psychotische stoornissen, gedragsstoornissen en/of systeemproblematiek. Door de ernst van de problematiek zijn de cliënten tijdelijk aangewezen op een 24-uurs behandelvoorziening. Het team geeft invulling aan deze behandeling en begeleiding. Daarnaast wordt er begeleiding en ondersteuning gegeven bij werken/dagbesteding en bij het invullen van vrije tijd en wonen. De zorgvisie is geënt op het bieden van affectvolle nabijheid en het geven van structuur waarbij de individuele zorgvraag het uitgangspunt is. Het bieden van structuur is belangrijk als het gaat om een goede groepssfeer en werksfeer te waarborgen of om de wereld overzichtelijker te maken voor de cliënt. Een leergierige en actieve houding gericht op verbetering van de zorg wordt zeer op prijs gesteld en gestimuleerd.

GGZ Oost Brabant
We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform FWG 45 cao GGZ en is maximaal € 3.086,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek

 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek

 • 8% vakantietoeslag

 • 7,75% eindejaarsuitkering

 • Aanmelding bij PFZW

 • Collectiviteitskorting bij IZZ

 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao

 • Reiskostenvergoeding

 

Het betreft een dienstverband per 1 oktober 2017 voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot omzetting naar vast. Indien je interne kandidaat bent met een vast contract, behoud je dit contract.

Enthousiast geworden?

We gaan graag – met ‘n zachte G – met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met: Ronnie Sanders, teamleider, telefoonnummer 073-8447611.

Reageer vóór 18 september 2017 door te klikken op: http://www.ggzoostbrabant.nl/werken-en-leren/vacatures-en-stageplaatsen en voeg je motivatiebrief en CV toe.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.