Avatar
6 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Verpleegkundige Nijmegen Opname 3 2017/434 (24-32 uur per week)

Bij een team-parachutesprong komt heel wat kijken: ambitie, visie, goede samenwerkingsvaardigheden, ervaring en een open blik. Zo is het ook in ons verpleegkundig team. De open afdeling Acute Zorg van Pro Persona Nijmegen zoekt

een bevlogen GGZ-verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week

Waar ga je werken?

Het verpleegkundig team bestaat uit een afwisselende mix van ervaren en jongere collega’s die gezamenlijk de schouders onder het werk zetten. De afdeling werkt intensief samen met ambulante teams en bevindt zich, met een gesloten opname afdeling, in het pand van Radboudumc. In de nabije toekomst worden de afdelingen voor Acute Zorg gehuisvest op de Nijmeegsebaan.

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat ga je doen?

Als ervaren verpleegkundige lever je excellente acute verpleegkundige zorg, waarbij de herstelgerichte SRH-methodiek én intensief samenwerken met de andere disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten)- onze leidraad zijn. Je bent niet bang voor  sprongen in het diepe, en werkt enthousiast mee in innovatieve projecten, of in andere klinische of ambulante teams, als de situatie daarom vraagt.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 succesvol afgerond en bent BIG-geregistreerd. Je hebt ervaring in de acute zorg; HIC- en projectervaring zijn een pre. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend en ben je bovenal een gastvrije en gedreven professional.

Opleidingsniveau:
HBO,MBO

Beroepsregistratie:
BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk.

FWG functiegroep 45 (€1768,00 - €3007,00)

Werkdagen in overleg.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Ester van den Enden, interim zorgmanager, (06) 53 25 78 58.

of solliciteer direct!

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Conform de werving- en selectieprocedure zullen nu interne en externe sollicitaties tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Om interne doorgroeimogelijkheden voor medewerkers te bevorderen hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.

Solliciteren

je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/#loaded

Uiterste reactiedatum

17 september 2017.

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

Zo spoedig mogelijk.  

6 september 2017  -  18 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.