Avatar
6 september 2017 - A. Leijten plaatste:

Ambulant Hulpverlener (Jeugdzorgwerker B) 2017-67

Kenter jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland  JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders, doordat we voor complexe(re) problemen alle expertise in huis hebben. Daardoor bieden we een samenhangend, integraal aanbod van zorg en behandeling aan, zonder doorverwijzing. Die hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties.

Voor het Ambulant Multifocaal Team IJmond & Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Ambulant Hulpverlener (Jeugdzorgwerker B)

28-32 uur per week

Vacaturenummer 2017-67

Multifocaal verwijst naar een meervoudige blik waarmee vanuit meerdere invalshoeken gekeken wordt. In dit team zijn hulpverleners verenigd vanuit allerlei vakgebieden met betrekking tot jeugd- en opvoedhulp en jeugd-GGZ. Dat betekent dat cliënten voor al hun vragen en voor alle vormen van ambulante hulpverlening – op verzoek van scholen en verwijzers – terecht kunnen. De leden van de teams werken in verschillende wijken en gemeentes en zijn nauw verbonden met alle andere plaatselijke instanties en instellingen. Er wordt ambulant gewerkt; hulp is dus niet plaatsgebonden, maar kan thuis, op locatie van Kenter Jeugdhulp, school of in de wijk geboden worden.

De functie

Methodische behandeling en begeleiding van gezinssystemen. De ambulant hulpverlener is verantwoordelijk voor het hulpverleningsproces in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team en neemt regelmatig deel aan het werkoverleg. De ambulant hulpverlener werkt in dialoog samen met andere disciplines.

Wij vragen

Een afgeronde HBO- opleiding (MWD of SPH) en nadrukkelijk ervaring in het werken met gezinssystemen. Je hebt een flexibele attitude, geeft (in dialoog) grenzen aan, werkt transparant en gaat uit van de eigen kracht van de cliënt. Je laat de verantwoordelijkheden daar waar ze horen en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je hebt affiniteit met de doelgroep en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Gevraagde competenties zijn; stressbestendigheid, outreachend werken en zelfstandigheid. Je bent in het bezit van een auto. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht.

Het is een pre wanneer je ook een opleiding intensieve ambulante gezinsbegeleiding, signs of safety training en de opleiding video-hometraining hebt gevolgd.

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende baan en deskundige collega’s. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.454,34 en max. € 3.665,68 bruto per maand op fulltime basis). Er wordt organisatie breed gewerkt aan professionalisering. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.

Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Companjen, GZ-psycholoog, telefoon: 023-5202500. Jouw sollicitatiebrief met CV onder vermelding van vacaturenummer 2017-67, kun je voor 25 september aanstaande mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl.

6 september 2017  -  25 september 2017
Ambulant Hulpverlener (Jeugdzorgwerker B) 2017-67
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.