Avatar
6 september 2017 - Annemieke van der Poel plaatste:

ANIOS, Angst en Stemmingsstoornissen Oss (OUV.1723)

28 – 36 uur per week, bepaalde tijd

Wat doe je?

Als ANIOS ben je lid van het multidisciplinair team Angst en Stemmingsstoornissen in Oss. Onder supervisie van een psychiater verricht je diagnostiek en voer je behandelingen uit op het gebied van complexe psychiatrische problematiek. Je neemt deel aan de regionale 24-uurs crisisdienst. Daarnaast neem je waar voor de AIOS tijdens opleidingsmomenten. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen met uiteenlopende psychiatrische problematiek en met het werken in een multidisciplinair team. Je kunt deel nemen aan lokale onderwijsmomenten wanneer er geen dringende cliëntgebonden zaken zijn. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om door te stromen in de opleiding tot psychiater.

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als ANIOS ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven. Verder ben je communicatief vaardig en ben je in staat om zelfstandig te werken. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties.

Het team

Het eerste half jaar ben je werkzaam binnen het team Angstā€ en stemmingsstoornissen in Oss, dit team is volop in ontwikkeling. Er wordt gewerkt vanuit zorgpaden. Dit kunnen poliklinische behandelingen zijn, groepen of deeltijd, maar altijd multidisciplinair en evidence based. Er wordt deelgenomen aan wetenschappelijk onderzoek in het kader van de behandeling. Er heerst een veilige en open sfeer in het team, waarbij alle leden veel waarde hechten aan onderlinge samenwerking. Daarnaast wordt onderlinge afstemming met andere zorgprogramma’s en de samenwerking in de keten met partners in toenemende mate belangrijk. Het team bestaat uit 15 fte en circa 22 medewerkers, met meerdere disciplines. Het tweede half jaar ben je werkzaam binnen een ander team op de locatie Oss, de HIC is behoort tot één van de opties.

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

www.ggzoostbrabant.nl

Arbeidsvoorwaarden

 • Contract voor bepaalde tijd voor een jaar per 1 oktober 2017

 • Inschaling conform FWG 65 cao GGZ en is maximaal € 5.046,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek

 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,05% eindejaarsuitkering

 • Aanmelding bij PFZW

 • Collectiviteitskorting bij IZZ

 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao

 • Reiskostenvergoeding

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met: Linda Willems, programmaleider/GZ-psycholoog, bereikbaar via telefoonnummer 0412-847 000.

Reageer vóór 23 september 2017 door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.