Avatar
7 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Projectleider Wolfheze 2017/280 (36 uur per week)

Waar ga je werken?

Enthousiaste en vakbekwame projectleider techniek op het gebied van elektrotechniek en affiniteit met werktuigbouwkundige installaties en bouwkundige zaken.

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door: •evidence-based en methodisch te werken;

•behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn: •kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management;

•een open en actiegerichte cultuur;

•focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling

De afdeling huisvesting is onderdeel van de stafdienst Financiën en Vastgoed en verzorgt de technische en bouwkundige taken zoals onderhoud aan de gebouwen verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten alsmede het geven van interieur- en kleuradviezen. Het beheer van het vastgoed is daarnaast een wezenlijk aandachtsgebied.

De standplaats is Wolfheze, maar voor de functie zijn werkbezoeken op andere locaties noodzakelijk.

Wat ga je doen?

Voorbereiden, leiden en uitvoeren van projecten en rapporteren over de projectvoortgang en -resultaten, tevens het adviseren van technische werkzaamheden op het gebied van reparatie, onderhoud en/of vervanging van installaties, machines en apparatuur.

Wat vragen wij van jou?

•Je hebt een HBO opleiding in het vakgebied  elektrotechniek en/of werktuigbouwkundig met kennis en ervaring op een (functioneel) deelgebied en ervaring met projectmatig werken;

•je hebt inzicht in het functioneren van de organisatie, ervaring met het verbeteren van processen en administratie rond projecten;

•je geeft, binnen de door de leidinggevende vastgestelde kaders, zelfstandig uitvoering aan de overeengekomen werkzaamheden en lost voorkomende problemen zelfstandig op;

•je stelt prioriteiten, ontwikkelt initiatieven en bent in staat deze daadwerkelijk in uitvoering te brengen;

•er worden eisen gesteld aan tact, kunnen luisteren, invoelend vermogen;

•je bezit overtuigingskracht, evenals een klantgerichte en dienstverlenende instelling;

•je bent volhardend, geduldig en hebt doorzettingsvermogen;

•je weet de afdeling in de diverse in- en externe overlegvormen adequaat te vertegenwoordigen;

•je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je schriftelijk kunnen uitdrukken in de vorm van schema’s, grafieken en zo nodig tekeningen is noodzaak;

•aandacht en opmerkzaamheid zijn vereist ten aanzien van projectmatige werkzaamheden en de controle op de planning;

•je hebt aandacht voor en kennis van relevante  regelgeving;

•de veelheid van onderwerpen en projecten vereisen oplettendheid;

•je hebt gevoel voor ordelijkheid, systematiek en regels bij het meewerken aan projecten en het ontwikkelen van (meerjaren) planningen en programma's van eisen;

•je bent integer, betrouwbaar en representatief;

•je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aantal jaren werkervaring: 4 - 7 jaar

Opleidingsniveau: HBO

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd aan gedurende 1 jaar per zo spoedig mogelijk, het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

FWG functiegroep 50 (€2005,00 - €3325,00)

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering 7,75% , mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Wim van der Mooren,

manager huisvesting telefonisch bereikbaar onder nummer: (026)- 483 33 55 of

(06) 27 04 78 74.

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum

1 oktober 2017

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

nader te bepalen

7 september 2017  -   1 oktober 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.