Avatar
7 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

GZ-psycholoog Ede Ontwikkelingsstoornissen 2017/496 (24 uur per week)

Waar ga je werken?
Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:
•evidence-based en methodisch te werken;
•behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:
•kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management;
•een open en actiegerichte cultuur;
•focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling
Team Ontwikkelingsstoornissen Veluwe Vallei valt onder de specialistische ambulante volwassenzorg (18-60 jr).

Het team is een resultaatverantwoordelijk team in ontwikkeling, jong en dynamisch, bestaande uit GZ-psychologen, Spv-en, master psycholoog en psychiaters, ook bieden wij een plek aan een GZ-psycholoog in opleiding. Dit jaar en komend jaar zullen wij ons met name inzetten om het nieuwe zorgprogramma te implementeren, waarin wij een gestructureerd behandelaanbod bieden voor mensen met adhd en autisme. Binnen het team heerst een positieve sfeer en de lijntjes binnen het team en naar andere zorgprogramma's zijn kort. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog die hierin aanvullend kan zijn en bij kan dragen aan deze positieve sfeer.

Wat ga je doen?
Het team ontwikkelingsstoornissen is een resultaat verantwoordelijk team in ontwikkeling.

Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling, intake, (diagnostisch) onderzoek en behandeling.

Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van een resultaatverantwoordelijk team. Je hebt een stevige rol in het implementeren van het zorgprogramma en het meedenken in verdere optimalisatie van het zorgprogramma ontwikkelingsstoornissen binnen Pro Persona.

Je verricht (neuro)psychologisch en psychodiagnostisch onderzoek bij individuele cliënten en uitwerking en interpretatie hiervan;

Je zorgt voor de rapportage van (diagnostisch) onderzoek en het bespreken hiervan met de cliënt (en diens systeem) en tijdens het behandeloverleg/intakeoverleg met het multidisciplinaire team, waarmee een bijdrage geleverd wordt aan indicatiestelling voor behandeling en totstandkoming van het behandelplan.
Het begeleiden van een GZ-psycholoog in opleiding.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een collega die zijn of haar collega's kan inspireren;
Verder verwachten we van je dat je:

  • psychologische vakkennis hebt op academisch niveau, aangevuld met de beroepsopleiding GZ – psycholoog (BIG geregistreerd);
  • kennis hebt van en aantoonbare ervaring hebt op het gebied van psychologische behandelmethoden en –technieken en kennis van DSM 5;
  • affiniteit hebt met adhd en autisme;
  • kennis hebt van cliënten/patiëntenzorg en de betreffende ontwikkelingen en deze vertaalt naar de dagelijkse gang van zaken;
  • in staat bent zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten en het opstellen van behandelplannen.
  • flexibel bent en conflict- en crisissituaties kunt hanteren;
  • enthousiasme en humor meebrengt.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie enAGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van 1 december 2017.
FWG functiegroep FWG 65 (€ 3133,00 - € 4917,00)
Werkdagen in overleg maar in ieder geval de dinsdag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Iris de Vries Zorgmanager (telefoon: 06-15459645).

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
29 september 2017

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Actuele%20vacatures/#loaded

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden
Nader te bepalen

7 september 2017  -  29 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.