Avatar
8 september 2017 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

Verpleegkundige B Magnolia

We zijn op zoek naar:

Een Verpleegkundige B

 • HBO werk en denk niveau, minimaal afgeronde MBO kwalificatieniveau 4 opleiding ( verpleegkunde/ SPW) gericht op het vakgebied, aangevuld met specifieke cursussen en opleidingen.
 • Minimaal drie jaar werkervaring binnen de psychiatrie;
 • Je vindt het prettig om in een veranderende omgeving te werken en wanneer veranderingen wenselijk zijn, draag je bij aan het doorvoeren hiervan;
 • Ervaring met somatische zorg.

Wie zijn wij:

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

Waar is deze vacature voor:

Voor de afdeling Klinisch Wonen Ouderen (Magnolia). Deze afdeling is onderdeel van de eenheid Wonen, Zorg en Participatie (WZP). Magnolia is een afdeling voor volwassen en oudere cliënten met meervoudige complexe psychiatrische problematiek en/of cognitieve problematiek door middelengebruik en/of levensfase-problematiek waarbij naast wonen ook behandeling wordt geboden. De zorg vindt plaats binnen een 24-uurs setting op Zorgpark Voorburg.

Dit houdt je werk in:

Je werkt als verpleegkundige B in de dagelijkse zorg vanuit de rehabilitatiegedachte, gericht op de ontwikkelingsmogelijkheden van cliënten, zodat zij met succes naar eigen tevredenheid kunnen functioneren. Als Verpleegkundige Bdraag je als teamlid zorg voor en het organiseren van een goed woonklimaat voor de cliënten. Anderzijds voer je het persoonlijk begeleiderschap uit voor cliënten. Als persoonlijk begeleider voer je regie over de inhoud van de begeleiding voor de aan jou toegewezen cliënten en stuur je je collega’s aan in de uitvoering hiervan. De verpleging is er vooral op gericht een zo huiselijk mogelijke sfeer neer te zetten, waarbinnen voldoende ruimte is voor de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt. Er wordt dag- /avond- /nacht-structuur geboden, waarbij voor elke cliënt een individuele invulling wordt gemaakt. De verpleegkundige/begeleider heeft kennis van psychiatrische problematiek.

Dit verwachten we van jou (functie):

 • Je draagt bij aan een zo aangenaam mogelijk leven voor de cliënt.
 • Je helpt met handelingen rond persoonlijke hygiëne van de cliënt (o.a. wassen, douchen, tanden poetsen).
 • Je verricht algemeen dagelijkse bezigheden (o.a. aankleden, eten).
 • Je dient medicatie toe (verpleegkundige: injecties, verpleegkundige vaardigheden).
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt om hen (weer) zo zelfstandig mogelijk te maken (Rehabilitatie principe).
 • Je bent empathisch en past jezelf aan het leef ritme en gewoonte van de cliënt. Met behoud van het maatschappelijk norm en waarde.
 • Je werkt in een zelf organiserend team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveau.
 • Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de actuele situatie en het zorgplan van de cliënt.
 • Je voert administratieve taken (bijvoorbeeld verslagen) uit en houdt het bij
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent in staat om een vertrouwensrelatie op te bouwen
 • Je bent flexibel
 • Je bent een teamplayer
 • Je staat stevig in je schoenen

Dit krijg je van ons:

Een afwisselend en uitdagende baan in een hecht team, met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Een tijdelijk dienstverband van een jaar voor gemiddeld 24 uur per week. Indien je meer uren wilt is dit bespreekbaar. Daarnaast profiteer je van ondersteunende cursussen om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, en dit alles in combinatie met marktconform arbeidsvoorwaarden en salariëring van de CAO-GGZ Inschaling FWG 45.

Werktijden: Op basis van een 24-uurs rooster

Voel je je aangesproken:

Dan maken we graag op korte termijn kennis met jou! Je kunt solliciteren via de onderstaande gegevens. Heb je nog vragen over de vacature inhoudelijk? Neem dan contact op met de. Teammanager Lianne de Groot, Klinisch Wonen Ouderen, die is telefonisch te bereiken op  073-6585104. 

 

8 september 2017  -  15 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.